Súlyos dologgal vádolják a durván lefogyott Christina Aguilerát

Christina Aguilera, Xtina
Vágólapra másolva!
Mindig is büszke volt kerek idomaira Christina Aguilera, aki egy ideje rejtegeti testét a nyilvánosság előtt, most egy fellépésen megmutatta, hogy mennyire lefogyott, sokan azonban gyanúsnak találják a hirtelen változást.
Vágólapra másolva!

A szexi énekesnő, Christina Aguilera sosem szégyellte, hogy van rajta némi súlyfelesleg, többször is elmondta, hogy nem akar lefogyni, mert büszke az alakjára, szereti a testét, most azonban meglepte a közönséget múlt szombati Las Vegas-i fellépésén, ahol merész szettekben mutogatta magát.

Bár azt állította, hogy elégedett magával, de sokáig próbálta kivizsgáltatni, hogy miért ingadozik a testsúlya, miért okoz nehézséget számára a fogyás, főleg kisfia születése után, amikor szigorú diétát tartott, mégsem hozott számára eredményt. Aguilera azt állítja, megtalálta a módját annak, hogy nőies, gömbölyded formáit megőrizze a fogyás során, szerinte nagyon fontos a kiegyensúlyozott étrend, ezenkívül a boksz, az erőnléti és a kardió edzések segítettek neki a fogyásban.

A 43 éves énekesnő egy ideje bő ruhákban rejtegette a hatalmas változást a nyilvánosság előtt, most azonban kiderült, hogy majdnem húsz kiló súlyfeleslegtől szabadult meg az elmúlt időszakban, a változás nagyon látványos, de sokan úgy gondolják, hogy illegális szerekkel sikerült ennyit fogynia ilyen rövid idő alatt, hiszen már évek óta küzdött a túlsúlyával - írja a TMZ.

- írta valaki a csípős megjegyzést az énekesnő fogyásáról szóló hírek alatt, arra utalva, hogy Christina Aguilera is illegális szerekkel tudta elérni a kívánt eredményt.

- özönlöttek a témában a hozzászólások, de volt aki védelmébe vette az énekesnőt, és azt írta, ha a kommentelők megengedhetnék maguknak, ők is ugyanúgy használnák, mint a sztárok.

A cukorbetegeknek szánt injekciókkal való fogyás egyre elterjedtebb a sztárok körében, persze senki sem vallja be, mivel illegális úton juthat hozzá az, akinek valójában nincs rá szüksége, azaz orvosilag nem indokolt a használata, csak fogyni szeretne általa. Magyarországon az Ozempic és a Saxenda miatt volt nagyobb botrány, hiszen hiánycikk volt a megnövekedett kereslet miatt, és sok esetben azok nem jutottak hozzá, akiknek valóban szükségük lett volna rá. A legnagyobb botrányt egy hazai modell okozta, aki egy nyíregyházi orvosnak ajánlott szexet a receptért cserébe, a rendőrség a nő lakásán meg is találta az illegálisan szerzett injekciókat.