Rejtély a Golden Globe-gálán: egy sztár cipőjében lehet az eltűnt gyémánt

81st Golden Globe Awards - Arrivals PMCARC Event Entertainment Live Event Awards Show Arrivals Red Carpet Step and Repeat Golden Globes Horizontal
Keltie Knight at the 81st Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel on January 7, 2024 in Beverly Hills, California. (Photo by Tommaso Boddi / Golden Globes / Golden Globes via AFP)
Vágólapra másolva!
Keltie Knight színésznő és műsorvezető kétségbeesetten keresi a gyűrűjéből a gyémántot, amelynek a Golden Globe-gálán veszett nyoma.
Vágólapra másolva!

Keltie Knight műsorvezető és korábbi táncosnő számára nem végződött túl jól a hétvégi Golden Globe-gála, elvesztette ugyanis négykarátos gyémántját, amely a gyűrűjét díszítette – és amelynek ráadásul eszmei értéke is volt, mivel a férjétől kapta a tizedik házassági évfordulójukra.

Keltie Knight a Golden Globe-gálán Forrás: Golden Globes via AFP/Golden Globes 2024/Tommaso Boddi

Knight egy videó alapján rekonstruálta, hogy a gyémántnak egy meghatározott, igen rövid szakaszon veszett nyoma, így talán még mindig a szőnyegben van, de szerinte valamelyik sztár cipőtalpába is beleragadhatott – ezért elkezdte körbehívni az ismerőseit, de az elméletét egy Instagram-sztoriban is közzétette:

Keltie Knight posztja az Instagramon Forrás: Instagram/Keltie Knight