Peter Srámek: Vehettem volna már egy másik házat a zakóim árából

Peter Srámek
Peter Srámek tíz kilót fogyott, sokkal magabiztosabb, mint korábban
Vágólapra másolva!
Peter Srámek rengeteget költ a megjelenésére, többek között erről is beszélt egy friss interjúban.
Vágólapra másolva!

Peter Srámek imádja a színes zakókat, bár előfordult, hogy a kedvenceit sem tudta hordani, amikor épp meghízott. Több száz különleges darabja van, köztük milliós tételek is – derült ki újabb nyilatkozatából.

"A kedvencem az, amiben úgy festek, mint egy herceg, olyan a mintája is, az anyaga pedig kasmír.

Sosem voltam több 75-77-kilónál, de ekkor már 85 kilót mutatott a mérleg. Rengeteget buliztam, teljesen rendszertelenül ettem, sok polgármesterrel és vendéglátóval koccintottam. Azonban tudtam, hogy változtatnom kell, a közönségem azt érdemli, hogy tökéletesen fessek a színpadon" – magyarázta a Blikknek a mostanában sokat fogyott Peter Srámek.

Peter Srámek díszes zakóban Forrás: Peter Srámek

"Úgy érzem, megtisztelem az ott lévőket azzal, hogy nem hétköznapi holmikban állok színpadra. Az ingeket annyira nem szeretem, a zakókat azonban imádom. A rajongóim már várják is, hogy vajon milyen darabban jelenek meg, nézik, hogy van-e már közös képünk egyikben-másikban, vagy még nincs. Sok zakóhoz nagyon jó emlékek kötődnek: van egy olyan, amit a Rising Star első adásban viseltem még 9 évvel ezelőtt. Voltak olyanok, amiket elajándékoztam, de ki nem dobom egyiket sem, mert a szívem nem engedni. A hálószobában a szekrényem tele van velük, de igazából be sem férnek oda. Jó barátom Már Róbert, aki fantasztikus darabokat tervez, szerintem már szavak nélkül tudja, mire mondok azonnal igent.

így volt ez legutóbb is, Amerikában is, jó párat találtam ott is. Ezek darabja bizony hat számjegyű összeg, de 20 év múlva is fel lehet őket majd venni" – mondta.