Máris új barátnője van Balogh Edina volt férjének

Balogh Edina
Nemrég mondták ki a válást, 11 évig voltak együtt
Vágólapra másolva!
A Farm VIP sztárja, Balogh Edina 11 év házasság után vált el férjétől, Som Krisztiántól. Úgy tűnik, a férfi máris továbblépett, egy fiatal lánnyal jött össze nem sokkal a válás után.
Vágólapra másolva!

Tavaly októberben jelentette be a válását nyilvánosan Balogh Edina, aki 11 év házasság után döntött úgy férjével, hogy külön folytatják az életüket. A házasságukból két gyerekük született, őket igyekeznek egyetértésben nevelni a továbbiakban. A Farm VIP sztárja saját elmondása szerint nem szomorkodik, hisz még abban, hogy valaki mással is boldog lehet a későbbiekben, de néha még vannak rosszabb pillanatai.

Nemrég mondták ki a válást, 11 évig voltak házasok Forrás: Balogh Edina/Instagram

Balogh Edina férje máris továbblépett, legalábbis a Facebook-oldalán a kapcsolati állapotát átállította, és a barátnőjeként a 2019-es Magyarország Szépe verseny egyik udvarhölgyét jelölte meg.

Csonka Rebeka egy szépségversenyen bukkant fel néhány éve Forrás: Csonka Rebeka/Facebook

Som Krisztián és nála fiatalabb lány kapcsolatáról egyelőre nem sokat tudni. Csonka Rebeka négy évvel ezelőtti, szépségversenyzői adatlapja szerint hobbiként szívesen sportol, olvas és modellkedik.

Balogh Edinának is új párja van?

A Farm VIP forgatása óta Szabó Simont és Balogh Edinát sokan egy párként emlegetik, erre nemrég a színész is reagált.

Szabó Simon a Farm VIP-ben Forrás: TV2

"Nem fogom letagadni, hogy Edinával tényleg nagyon összebarátkoztunk. Sokáig össze voltunk zárva, és a Farmon megismertem az ő lényét, személyiségét.

Kialakult köztünk egy nagyon szoros kapcsolat,

de azt mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy ez pontosan mit jelent" - mondta.