Körtvélyessy Zsolt elmondta, hogy van most, a szívműtét és a három hét kórház után

Megtörten nyilatkozott Körtvélyessy elhunyt feleségéről: "Ő volt a mindenem"  - Videó Zsolt
Vágólapra másolva!
El kell fogadnom, hogy már soha nem leszek a régi - mondta.
Vágólapra másolva!

Körtvélyessy Zsoltnak tavaly nyáron szívműtétje volt, utána két nappal újra kórházba került. Az operáció ugyan jól sikerült, de a művész bakteriális fertőzése komoly komplikációt okozott, ezért orvosi segítséget kért. Két napig a sürgősségi osztályon tartották, ezt követően került át a kardiológiára, ahol több mint három hetet töltött.

Körtvélyessy Zsolt Forrás: TV2

"Jól indult az évem, főleg a tavalyi betegség után. Talán kezdek rendben jönni, de azt is el kell fogadnom, hogy már soha nem leszek a régi.

A próbák is fárasztóak, minden nap 10-től 16 óráig dolgozunk. Ilyenkor megebédelek, és ledőlök, hogy másnap újult erővel tudjam folytatni... Nincs szükség kontrollra, de a biztonság kedvéért fél évente megmutatom magam az orvosnak" – mondta.

"A párommal nagyon jól vagyunk, Kingáról és az unokámról nem is beszélve. Egy igazi kis csodagombóc. Bízom benne, hogy most már minden rendben lesz. Jó lenne, ha még 10-15 évet lehúzhatnék velük. A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban Csehov népszerű darabját, a Három nővért próbálom jelenleg. Szente Vajk rendezi, nagyon jó kis szerepet játszom benne" - tette hozzá. Bővebben a Borsban.