Így él egy hónappal a brutális tűzeset után Papadimitriu Athina

Papadimitriu Athina
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, még decemberben gyullad ki Papadimitriu Athina háza, ahol sokáig nem volt se víz, se áram, és fűtés sem, így a legkisebb lányánál kellett meghúznia magát egy időre. Mint kiderült, egy elektromos zárlat miatt történt meg a baj, de a színésznő jól kezelte a helyzetet, nagyobb baj is történhetett volna, akár ő is komolyabb sérüléseket is szerez, ha nem úgy cselekszik, ahogy akkor tette. Kiderült, hogy több milliós kára keletkezett az ingatlanban, de inkább lelkileg viselték meg a történtek. Most elárulta, hogy van egy hónappal a brutális tűzesetet követően.
Vágólapra másolva!

Papadimitriu Athina korábban elárulta, hogy hatalmas károk keletkeztek a házában, amikor decemberben váratlanul kigyulladt az egyik helyiség. Szerencsére rázárta az ajtót a kazánházra, amikor felfedezte a tűz eredetét, így az oxigén hiányában magától elaludt, és nem terjedt tovább, de a szakemberek és a tűzoltók is megvizsgálták a helyszínt.

Leégett a kapcsoló, a bojler és az egész házat festeni kell, mert a füsttől a fehér falak mind kormosak lettek. A villanyszerelő is volt már kint. Bízom benne, hogy márciusra sikerül mindent teljesen rendbe hozni" - mondta korábban Papadimitriu Athina, aki pár napja már vissza tudott költözni az otthonába, de eddig legkisebb lányánál húzta meg magát, aki három házzal arrébb lakik.

Papadimitriu Athina nagyon hálás a szomszédoknak a támogatásért, hamarosan helyre tudja állítani a tűz által keletkezett károkat TV2

Igaz, az első napokban még úgy aludtam, mint a macskák, a kályhához odatoltam a rattan fotelt, és volt rajtam két gatya és két pulcsi. Nem volt túl kényelmes, de itt volt velem a kutyám és legalább már úgy éreztem, közel az egész rémálom vége!" - mondta megkönnyebbülten a színésznő.

De ez a tűz, az egész helyzet, hazudnék, ha azt mondanám, nem rendítette meg a lelkem" - mondta a Ripostnak Papadimitriu Athina, aki egyébként szerencsésnek érzi magát, hogy a falu lakói és a szomszédok mindvégig támogatták, segítettek és hamarosan megkapja a biztosítótól is az előleget, így lassan helyre tudja állítani a tűz okozta károkat.