Ki nem találná, milyen tárgyat őriz évtizedek óta Till Attila

Kincsvadászok, sajtóesemény, TV2, 2024.01.10.,
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, hamarosan indul a Kincsvadászok a TV2-n. A műtárgykereskedő show-ban régi családi ereklyék, értékesnek vagy épp értéktelennek gondolt régiségek keresik új gazdájukat Till Attila műsorvezetésével és a műkereskedő szakma legjobbjaival. A TV2 sztárja most elárulta, kedvenc emléktárgya egy, a hetvenes évekből származó Martens bakancs.
Vágólapra másolva!

Till Attila, a Kincsvadászok műsorvezetője rajong a régi tárgyakért.

Ezen kívül számtalan gyűrűt is megtartottam" – kezdte legutóbbi interjújában a TV2 sztárja. "Ezek a tárgyak azért is jelentenek különösen sokat nekem, mert a szüleim már nem élnek, és bármikor előveszem ezeket a ruhákat, rengeteg emléket ébresztenek bennem, de ugyanilyen kincsek számomra a régi fényképek is" – folytatta a műsorvezető, aki azt is elárulta, mi a legkülönlegesebb emléktárgya.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Persze, a nagyapám ezt sima munkacipőnek vásárolta. Ám amikor a bátyám, aki punk volt, ezt meglátta, azonnal lesápadt, és elkérte a nagypapától, aki nem is értette, hogy miért kell a testvéremnek egy villanyszerelő bakancs. Mire hozzám jutott a bakancs, már elnyűtt, szakadt volt, mivel a testvérem agyonhasználta, ennek ellenére is örömmel hordtam és a mai napig őrizgetem a szekrényben. Ennek a cipőnek azért van értéke, mert egy jó sztori fűződik hozzá, de nyilván pénzt nem lehetne kérni érte, és soha nem is szeretném eladni...A lakásunkat modern stílusban rendeztük be, nem mutatna jól, ha telezsúfolnánk antik tárgyakkal, ezért nem is lógnak régi festmények a falon. A kortárs képek sokkal közelebb állnak hozzám, abból van néhány értékesebb darab a birtokomban."

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo