Két kisbabát is elveszített a Fiesta énekese és felesége

Csordás Tibi
Csordás Tibi
Vágólapra másolva!
Csordás Tibi, a Fiesta egykori énekese nyolc éve házasodott össze feleségével. Régóta szeretnének közös babát, de sok év után mára lemondtak a családalapításról.
Vágólapra másolva!

"Most már azt lehet mondani, hogy szerintem nem lesz gyerekünk, kicsit későn kapcsoltunk, mert minden fontosabb volt, hogy még előtte ez legyen, meg az legyen. Ugye én ötvenkettő vagyok és ő sem fiatal, ráadásul két gyereket elvesztettünk, szinte két-három nap különbséggel.

- mondta Csordás Tibi, aki nem adta fel a reményt az első kudarc után.

Csordás Tibi mára lemondott a közös babáról Forrás: Csordás Tibi/Instagram

Orvoshoz fordultak feleségével és a vizsgálatok eredménye pozitív kilátásokkal kecsegtette a házaspárt. "A tudomány azt mondta, hogy az lehetetlen, hogy nekünk ne legyen gyerekünk, ezért rábeszéltük magunkat a lombikra, mondván, hogy akkor a tudomány és a mi zseniális génjeink segítségével ez összejöhet" - mesélte.

"A lombikra a nőket injekcióval alaposan felkészítik és nagyon rossz volt végignézni. Nem is tudom hány héten keresztül kellett beszúrni az injekciót, de napi hármat. Otthon, neked magadnak, ilyen büdös nagy adagokat, ami nem olyan mint a víz, hanem erőltetni kell. Mondjuk nem nekem kellett csinálni, hanem a Csillának, de katasztrófa volt látni, mert ő egy nagyon vékony lány és ezt hasi zsírba kell beadni. Na most, amikor heteken keresztül próbálod beadni a nem létező hasi zsírba és ebből pár nem sikerült, akkor már nagyon rossz érzéssel mész a hűtőhöz" - részletezte a Blikknek.