Nem bírja ki, továbbra is szerepelni akar Jákob Zoltán

Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
A TV2 reggeli műsorában vendégeskedett az egykori Nagy Ő, Jákob Zoltán, aki bár a szerelmet végül nem találta meg, de a szereplést és a népszerűséget nagyon élvezi, ezért úgy döntött, hogy újabb műsorral tér vissza idén.
Vágólapra másolva!

A kozmetikai üzletember, és építőmérnök közel 50 milliárd forintra becsült vagyonával 2023-ban Magyarország 39. leggazdagabb embere volt, így nincs oka panaszra akkor sem, ha a Nagy Őben nem találta meg az igazit. A műsor által szerzett népszerűséget és a szereplést is nagyon élvezi, ezért úgy döntött, hogy saját műsorral tér vissza az új évben.

Jákob Zoltán a Nagy Őben Forrás: TV2

Aki nincs megelégedve a külsejével, vagy nem tudja, hogy mi az, ami jól áll neki, annak ilyen szépségipari dolgokkal jövünk elő: haj, szempilla, ruha, minden... Az a címe, hogy Szépségguru. Én vagyok a szépségguru, de van egy csapatom, 5 ember, aki átalakítja a hölgyeket. Az első adás megvolt, nagyon sikeres" - magyarázta a TV2 stúdiójában Jákob Zoltán, aki ismét nőkkel forgat, de most teljesen más a stratégiája, és azt is elmondta, hogy mitől lesz ez más, mint az eddig látott hasonló műsorok.

Illetve van táplálkozással kapcsolatos része is, és vagyok én, aki eddig minden műsorból hiányzott" - mondta, és azt is hozzátette, hogy nem plasztikai műtétekkel és más hasonló megoldásokkal akarja megváltoztatni a hozzá jelentkező hölgyeket, hanem természetesebb, fájdalommentes módokon, mint műszempilla, műköröm, haj és hasonlók, de két alapvető megközelítésből mutatják be az átváltozásokat.

A táplálkozás úgy jön be, hogy azok a hosszabb távú megváltoztatások, mert valaki csak a külsejével elégedetlen, vagy nem tudja, mi áll jól neki, és ezért önbizalomhiány lép fel nála. Van, aki pedig a formájával sem elégedett, mondjuk egy kicsit molett, akkor belevesszük az étrend témáját is" - mondta Jákob Zoltán, aki nagyon lelkesen beszélt az új műsorról.