Itt kezdhet új életet Nádai Anikó és családja

Nádai Anikó
Nádai Anikó
Vágólapra másolva!
Ma lett 35 éves Nádai Anikó, aki a születésnapja alkalmából is komolyan elgondolkodott, hogy mit szeretne a jövőben. Vőlegényével, Hajmásy Péterrel már két éve jegyesek, született egy közös kisfiuk, nemrég pedig építkezésbe kezdtek, hogy egy nagyobb közös otthont biztosítsanak a gyerekeknek. Azonban Nádai egy kicsit másképp képzeli a jövőt, amiről most el is szólta magát.
Vágólapra másolva!

Nádai Anikó és Hajmásy Péter között mindig is nagy volt az összhang, sok mindenben egyet is értenek. Egyikük számára sem jelent problémát, hogy még nem tartották meg az esküvőt, hiszen fontosabbnak tartják a nagyobb otthont, ahol kényelmesen elférnek majd a gyerekekkel.

Nádai a születésnapja alkalmából elárulta, hogy nagypapájára tekint példaképként, aki 95 évesen is nagyon aktív és rengeteg dolgot csinál a mai napig, de nagymamája is 88 éves. Ő is elgondolkodott, hogy ilyen idősen hol szeretne tartani, ezért elárulta, hogy miről álmodozik párjával, Hajmásy Péterrel.

Kitűztük célul, hogy miután kirepültek a gyerekek, kiköltözünk Olaszországba, mert mindketten nagyon szeretjük az olasz konyhát, mentalitást"- idézi a Blikk Nádai Anikó szavait.