Ilyen tévéműsor még nem volt Magyarországon

Kincsvadászok, sajtóesemény, TV2, 2024.01.10.,
Vágólapra másolva!
Mi imádtuk forgatni, mert nagyon izgalmas szituációk vannak - mondta Tilla a Kincsvadászokról, amely ma este startol a TV2-n, rögtön a Szerencsekerék után. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, január 22-től jelentős változások lesznek a TV2 estéiben: Kasza Tibi vetélkedője korábban indul, elrajtol egy vadonatút reality és visszatér egy kedvelt magyar sorozat. A Kincsvadászokról itt írtunk hosszabban.

Kincsvadászok Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

A műsor kulisszatitkairól és a forgatással töltött napokról Tilla, illetve a Kincsvadászok szakemberei, Kelen Anna és Megyesi Balázs meséltek a Mokkában.

"Mindenben más lesz, mint eddig láttunk, mert ilyen műsor még nem volt Magyaroszágon. Ez a világban több formátumban működik, de ilyen itthon nem volt. Mi imádtuk forgatni, mert ez nagyon izgalmas szituációkat hoz" - lelkesedett Tilla.

"Vannak az eladók, akik nem tudják, hogy igazi kincs van náluk. Itt bármi szóba jöhet, nehéz megállapítani, mi mennyit ér... festmények is előkerülnek... személyes történetek vannak benne, nyomozással" - mesélte a műsorról, amely szerinte jó hangulatú, szórakoztató lesz. Start ma este, 21.45-kor a TV2-n, addig nézze meg a beszélgetést!