Egy rejtélyes nővel él együtt a Fekete Vonat hajléktalan, lecsúszott énekese

Fehér Tibor Beat, Fekete Vonat
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Fehér Tibor Beat kétségbeesett bejegyzéseiből mindenki arra következtetett, hogy újra a szerelmet keresi, de arra senki nem gondolt, hogy már meg is találta. A Fekete Vonat egykori tagja a zenekar tavalyi koncertje óta egyre mélyebbre süllyed, felesége is elhagyta, és rengeteg adósságot is felhalmozott, így végül az utcán kötött ki. Úgy tűnik, hogy máris rátalált az új szerelemre, ami megoldotta a lakhatási problémáját is, ugyanis a rejtélyes nő befogadta az énekest.
Vágólapra másolva!

Egyre aggasztóbb hírek keringtek Fehér Tibor Beatről, aki nemrég még új fotóival sokkolta követőit, ugyanis nagyon lefogyott, 25 kilótól szabadult meg. Valószínűleg pénzügyi gondjai és lakhatási problémái miatt változott meg ennyire a külseje, de most úgy tűnik, hogy megoldódott a helyzete.

Nagyon megromlott a kapcsolata a zenekar tagjainak, a koncertbotrány óta teljesen megváltozott az életük Forrás: L.L. Junior Instagram

A lecsúszott zenészt a felesége a koncertbotrány előtt hagyta el, így ő munkásszállóra került, de adósságait nem tudta kifizetni, végül az utcán élt, alkalmi barátai szállásolták el időnként. Nemrég meglepő bejegyzéseket tett közzé a közösségi oldalán, amiből arra következtettek, hogy Beat újra a szerelmet keresi, de valószínűleg egy bizonyos nőnek szóltak az üzenetei, ugyanis új barátnője van a Fekete Vonat egykori tagjának.

A zenész erről egyáltalán nem beszélt a közösségi oldalain, csak a rejtélyes bejegyzéseiből lehetett sejteni, hogy kapcsolatra vágyik, de semmi nem utalt arra, hogy már van is új szerelem az életében. Most azonban egy ismerőse jelentkezett, aki elárulta, hogy a Fekete Vonat sztárja egy édesanyával van kapcsolatban, már össze is költöztek.

- mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor, aki hozzátette, hogy nem túl békés a kapcsolat, ugyanis a minap állítólag rendőrök mentek ki hozzájuk, de további részleteket ezzel kapcsolatban nem tudott elárulni.

Beat, azaz Fehér Tibor teljesen lecsúszott, most egy gyerekes anyukánál él, akivel valószínűleg viszonyt folytat Forrás: Facebook/Beat