Horror a repülőn: borzalmas dolog történt felszállás előtt

Third test flight of a British Airways Airbus A350-1041 in Toulouse British Airways Airbus A350-1041 F-WZHK G-XWBR airplane aeronautics Toulouse Blagnac airport Urbanandsport Nurphoto Toulouse 07th December 2023 JoanValls test flight aviation airline indu
A British Airways Airbus A350-1041 is undergoing its third test flight at Toulouse Blagnac Airport in Toulouse, France, on December 7, 2023. (Photo by Urbanandsport/NurPhoto) (Photo by Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A British Airways egyik légiutaskísérője a repülőn lett rosszul, az utasok szeme láttára halt meg a Londonból Hongkongba tartó járat indulása előtt pár perccel.
Vágólapra másolva!

A legénység egyik, 52 éves tagja a hírek szerint munka közben összeesett és meghalt - írta a Daily Star. Úgy tudni, hogy nem sokkal azelőtt lett rosszul, hogy elindult volna a szilveszteri járat. Az ajtók már zárva voltak, a pilóták állítólag engedélyt kértek a felszállásra. Ahogy a gép a kifutópálya felé tartott, a stewardess a gép hátuljában a padlóra zuhant.

A kép illusztráció Forrás: Twitter/JacdecNew

A lap szerint a járat kapitánya azonnal orvosi segítséget kért a hangosbemondón keresztül, jelentkezett is egy utas, aki jártas volt elsősegélynyújtásban. A mentők is hamar a repülőgépen voltak, de nem tudták újraéleszteni a személyzet tagját - a járatot törölték, a leírás szerint "orvosi vészhelyzet" miatt. A British Airways szóvivője a Daily Starnak adott nyilatkozatában megerősítette a hírt.