Teljesen megváltozott Zimány Linda arca - elképesztő fotók!

Zimány Linda: „A siker csodálatos, de a magány, ami sokszor vele jár nem az”
Sztárszerzők
Vágólapra másolva!
Zimány Linda közel 20 éve, 2005-ben lett ismert, azóta gyakorlatilag tele vannak vele a hírek, mindig történik vele valami, már teljesen meztelenül is megmutatta magát. A 37 éves modellnek, jogásznak volt több próbálkozása, néhány ismert férfi is feltűnt az oldalán, de a mai napig keresi az igazit. Zimány Linda mindig is rengeteget foglalkozott magával, nem maradtak el a plasztikai beavatkozások sem. Arca és teste is teljesen átalakult, szinte nem lehet ráismerni. Összeszedtünk néhány fotót róla az elmúlt évekből. 
Vágólapra másolva!

Zimány Linda már tinédzserkorában szépségversenyeken szerepelt, plasztikai műtétjei előtt is szerette megmutatni magát. Húszévesen nyerte meg a Miss Balatont, ugyanabban az évben már az FHM címlapján tűnt fel.

Zimány Linda most és 18 évesen Forrás: Zimány Linda

Többször feküdt kés alá, mutatjuk, melyik testrészeivel nem volt elégedett a magyar Britney Spearsként, a V-Tech együttes énekesekének barátnőjeként ismertté váló modell, jogász.

Nem egyszer műttette meg a melleit

Zimány Linda először 24 évesen csináltatta meg a melleit, mint mondta, később szükséges volt egy második beavatkozás is.

Zimány Linda egy szépségversenyen tinédzserkorában és a két mellműtétje után Forrás: MTI Fotó: Rózsahegyi Tibor/ Zimány Linda/Instagram

Megbeszéltük az orvosommal akkor, hogy az implantátumot tíz év elteltével majd "illik "kicserélni, hiszen neki is fontos az én egészségem, és a testem is sokat fog változni ez alatt az idő alatt" – mondta 2020-ban, a műtétje előtt.

Zimány Linda szereti megmutatni a melleit Forrás: Zimány Linda/Instagram

Meg is történt szerdán. Itthon épülgetek és várom a jövő heti kontrollom. Azért is írom ezt le nektek, mert rengeteg kérdést kapok tőletek mindenféle szépészeti beavatkozásokkal kapcsolatban" – magyarázta akkor a műtét után.

A modell többször levetkőzött a Playboy kérésére Playboy

A cikk folytatásáért lapozzon!