Felidegesítette a lakókat a 140 milliós kocsijával szabálytalanul parkoló Gordon Ramsay

Gordon Ramsay
Vágólapra másolva!
A sztárséfnek 270 milliárd forintos vagyona van, de parkolásért nem szeret fizetni
Vágólapra másolva!

A becslések szerint 610 millió fontos, 270 milliárd forintos vagyont birtokló Gordon Ramsay-nek sikerült ismét feldühítenie a helyieket - kiszúrták, hogy a 313 ezer fontos Ferrariját rossz helyen, a dupla sárga vonalakon hagyta, pedig volt a közelben fizetős parkoló is.

Gordon Ramsay Fotó / GettyImages

A sztárszakács feltehetően kollégáját, Paul Ainsworth-ot látogatta meg Padstowban, ahol egy Michelin-csillagos éttermet vezet. De ahelyett, hogy egy rendes, fizetős parkolót használt volna, az 57 éves Gordon Ramsay a "várakozni tilos" tábla alatt és a dupla sárga vonalakon parkolt. Nem tudni, hogy kapott-e büntetést, de még ha kapott is, az is aprópénz lenne a tévésztárnak-vendéglősnek.

A Facebookon persze elítélik a gazdagokat, akik spórolnak vagy csak egyszerűen fittyet hánynak a szabályokra. "A dupla sárga vonalak nem számíthatnak, ha az autó ilyen drága!" - írta egy netező. "400 ezer font egy autóért, ez egyeseknek rendben van?" - írta egy másik dühös kommentelő. Itt láthat képet a szabálytalanul parkoló, méregdrága kocsiról.