Erdélyi milliárdos jegyezte el Kárpáti Rebekát

Kárpáti Rebeka
Vágólapra másolva!
17 évvel idősebb erdélyi férfi a párja.
Vágólapra másolva!

Kárpáti Rebeka nem szeretett a magánéletéről beszélni, de a Tények Plusznak elárulta, hogy már egy ideje egy nála 17 évvel idősebb erdélyi üzletember a párja: Lénárd András székelyföldi nagyvállalkozó, a Tiltott Csíki Sört gyártó csíkszentsimoni sörgyár alapítója és tulajdonosa.

"Nagyon sokat megyünk ki Erdélybe, és nekem ott van az az idő, ami egy kicsit befelé fordulósabb. Gombászunk az erdőben, sütögetünk, beszélgetünk, tehát nem kell semmit direktben csinálni, hanem egy picit magunk vagyunk, és elszakadunk a budapesti nyüzsgéstől. (...) Nagyon-nagyon jó hatással van rám, én azt gondolom, és szeretek kétlaki életet élni" - magyarázta akkor.

Kárpáti Rebeka újra menyasszony Forrás: Kárpáti Rebeka/Instagram

A színésznő nem akart nyilatkozni az eljegyzésről, de úgy tűnik, megtörtént, erre utal egy kis gyűrű, amit Insta-sztoriban láttak a követői. "Rebeka mindig is házasságpárti volt, vágyott egy olyan komoly, határozott férfira, aki mellett megállapodhat.

és ez az érzés kölcsönös. Idő kérdése volt, mikor kerül sor az eljegyzésre. Az ünnepi időszakot Erdélyben töltötték, én azt gondolom, akkor hangozhatott el a nagy kérdés" – mesélte egy informátor.

Rebeka jelenleg a Játékszínben a Legénybúcsú és az Aranylakodalom című darabokban is játszik. "Karácsony előtt még nem viselt gyűrűt, de vasárnap este már úgy érkezett az előadásra, hogy ott csillogott az ujján. Örömmel mutatta meg néhány kollégának, sugárzott a boldogságtól" – mesélte a Blikknek az egyik munkatárs.