Csodáról, áttörésről számolt be a rákkal küzdő színésznő

The American Humane Hero Dog Awards - Portraits GettyImageRank3 arts culture and entertainment
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - OCTOBER 05: Shannen Doherty poses for a portrait in the Getty Images & People Magazine Portrait Studio at Hallmark Channel and American Humanes 2019 Hero Dog Awards at the Beverly Hilton on October 05, 2019 in Beverly Hills, California. Neilson Barnard/Getty Images for Hallmark Channel /AFP
Vágólapra másolva!
Néha az ember rossz helyen keresi a csodát, pedig ott van az orra előtt - nyilatkozta. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, A Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210 52 éves színésznőjénél 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot, ami azóta a csontjaira is átterjedt, ám ő eltökélten folytatja a kezeléseket, csak a jövőjére koncentrálva.

"Nem akarok meghalni. Még nem végeztem az élettel. Nem végeztem a szeretettel. Nem fejeztem be az alkotást. Még nem végeztem be azt, hogy jobbra változtassam a dolgokat. Egyszerűen csak... nem végeztem" – fogalmazott.

Shannen Doherty Forrás: AFP/2019 Getty Images/Neilson Barnard

Miután Dohertynél rákot diagnosztizáltak, a színésznő masztektómián, kemoterápián és sugárkezeléseken esett át, majd 2017 áprilisában az Instagram-oldalán fedte fel, hogy remisszióba került. 2019-ben visszatér a rák, egy évvel később már áttétről számolt be.

Javult az állapota

Shannen Doherty most elárulta, hogy áttörést ért el a rákkal vívott harcában, amit ő maga "csodaként" jellemzett. Negyedik stádiumú mellrákban szenved, de elmondta, hogy egy nemrégiben végzett kezelés eredményei új reményt adtak neki a jövőre nézve.

"Nem tudom, mi az, egy új infúziót kaptam. Négy kezelés után nem igazán láttunk különbséget, és mindenki azt akarta, hogy váltsak, és én csak úgy voltam vele, hogy folytassuk és meglátjuk" - mondta. A hatodik vagy a hetedik kezelés után jött a javulás: az 52 éves színésznő azt mondta, hogy a teste reakciója az új kezelésre "csoda" volt. "Néha az ember rossz helyen keresi a csodát, pedig ott van az orra előtt" - tette hozzá.