Újra megszólalt Mischinger Péter a Szorcsik Viki elleni rágalmazási peréről

Szorcsik Viki és Mischinger Péter a Farm VIP-ben
Vágólapra másolva!
Hivatalos döntés született Mischinger Péter és Szorcsik Viki ügyében. A sportoló rágalmazási pert indított Szorcsik Viki ellen, miután csúnyán összevesztek a Farm VIP-ben.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a korábbi exatlonista, Mischinger Péter rágalmazásért, becsületsértésért perelte Szorcsik Vikit, akivel a Farm VIP-ben szerepeltek együtt –a színésznő pedig egy vitájuk után erőszakosnak nevezte a férfit, konkrétan félt, hogy "vasvillát állít a hátába."

Szorcsik Viki és Mischinger Péter a Farm VIP-ben Forrás: TV2

"Engem olyan szinten megalázott a nőiességemben egy férfi, hogy nekem innentől fogva nincs miről beszélgetni vele.

Mert én eljutottam oda, hogy félek ettől az embertől! Attól, hogy akár fizikailag is bántalmazna... Nem akarok innen úgy kimenni, hogy egy vasvilla van a hátamban, mert őt éppen rossz pillanatban kapom el" - mondta Szorcsik Viki, miután magára vett egy megjegyzést a játékostársától.

Mischinger Péter később azt akarta, hogy a színésznő kérjen tőle bocsánatot, aztán mivel ez nem történt meg,

rágalmazásért valamint becsületsértésért indított pert ellene.

Áprilisban azt nyilatkozta, hogy a bíróság törölte a keresetét arra hivatkozva, nem fizette meg a per indításához szükséges 10 ezer forintot, pedig erről ajánlott küldeményben tájékoztatták.

A postától azt a tájékoztatást kaptam, hogy az ajánlott küldeményt a meghatalmazottam, vagyis a kedvesem átvette, de ez nem igaz

- nyilatkozta akkor Péter, aki panaszt tett a postánál és kérte a bíróságot, hogy pótolhassa az elmaradt befizetést.

Mischinger Péter elfogadta a döntést Forrás: TV2

A történetnek hivatalosan is vége

"A bíróság elutasította a kérelmemet arra hivatkozva, hogy a postánál lefolytatott belső vizsgálat arra vezetett, hogy én kézhez vettem a levelet. Pontosabban, hogy a meghatalmazottam átvette. Erről persze semmilyen bizonylaték nem került elő, hiszen a Covid óta nem kell aláírni az ajánlott küldeményeket. A postás csak lehúzza a vonalkódot és ezzel el van intézve a dolog" - mondta Péter, aki tudomásul vette a döntést.

Nem megy tovább az ügyben, úgy fogalmazott, a sors valamiért nem akarja, hogy a művésznő felelősségre legyen vonva, ő pedig nem harcol a sors ellen.