Újabb esélyt adott hűtlen férjének a durván megalázott magyar énekesnő

Ponekker Virág
Vágólapra másolva!
Ponekker Virág először szakított a gyerekei apjával, majd meggondolta magát és visszafogadta.
Vágólapra másolva!

Ács Dániel, azaz Daniel Nike nagyon felkapott DJ, aki női rajongóitól gyakran kapott, kap ajánlatokat. Mint kiderült, ezekkel élni is szokott, többször megcsalta már a feleségét, aki sokszor volt mellette a legnehezebb időszakokban is. Ponekker Virág nem látott más kiutat, szakított.

Forrás: Ponekker Virág/Instagram

"De ami talán a legdurvább, hogy végem van, ha arra gondolok, hogy ezt azzal az emberrel csináltam meg, aki mindig hitt bennem, a gyerekek előtt kisegített a súlyos crack és kokain függőségemből és egy semmirekellő drogosból, aki csak a rögökre gondolva hónapokon át összefosta magát a lejövőn, Ő a kezemet fogva egy meseszép életet varázsolt nekem és megtanította, hogy drogok nélkül is léteznek hétköznapi örömök, amelyeket korábban a sóvárgástól észre sem vettem. Úgy látszik nekem ez sem volt elég, de akkor már nem tudom mi lenne valójában az" – írta a szakítás bejelentésekor DJ, aki még halálos fenyegetést is kapott.

Állítása szerint belebetegedett a különválásba, és elhatározta, újra egy család lesznek. Felesége szabad láthatást adott neki, a gyerekek miatt akkor ment fel hozzájuk, amikor akart.

Forrás: Ács Dániel/Instagram

"A szerelem nem múlt el köztük, a szakítás Danit fejbe vágta, akkor jött rá, hogy mekkora hülye volt – mesélte a Borsnak a neve elhallgatását kérő ismerős.

Danin múlik, hogy éljen is vele! Nem sok náluk összeillőbb párt ismerek!" - mondta.