Szomorúan üzent Tóth Gabi

Tóth Gabi elsírta magát a színpadon
Vágólapra másolva!
Folytatódik Tóth Gabi drámája. Míg férje, Krausz Gábor vidám pillanatokról posztol, az énekesnő nem tűnik túl boldognak. Legalábbis a közösségi oldalán közzétett fotók és idézetek arról tanúskodnak, Tóth Gabi nincs jól. 
Vágólapra másolva!

Egy újabb szomorú bejegyzést tett közzé Instagram oldalán Tóth Gabi. Az énekesnő egy korlátozott ideig elérhető Instagram történetben osztott meg egy Almási Kitti idézetet:

Kezdjük azt látni, hogy minden hiába, mert mások erősebbek, vagy nem ért minket a környezetünk, magunkra maradunk. Ilyenkor a reménytelenségnek adunk teret, annak a korai megélésnek, amikor tehetetlennek, eszköztelennek éreztük magunkat a körülöttük levőkkel szemben. Amikor nem tudtuk, hogyan kell kiállni magunkért, amikor elkezdtük torzan látni a világot, amiben másoknak minden könnyen megadatik, ami nekünk nem. Ilyenkor fontos tudatosítani, hogy ezt a kilátástalan képet a félelmeink festik elénk, ez általában nem a realitás. Nem a világ van ellenünk, hanem épp magunkat gyengítjük ezekkel a gondolatokkal. Amint ezt belátjuk, megérezzük azt, hogy a mi kezünkben van lehetőség arra is, hogy megerősítsük magunkat azzal, hogy az akadályok helyett a lehetőségeinkre fordítjuk a figyelmet" – olvasható az énekesnő oldalán, aki egy képet is megosztott magáról. A képen mosolyog, azt írja:

Forrás: TV2/Tények