Durva részleteket árult el a szakításáról Széphalmi Juliska

Széphalmi Juliska
Vágólapra másolva!
Mint korábban mi is írtuk, váratlanul szakított Széphalmi Juliska és fiatal szerelme, Kovács Richárd, akik között mindeddig szépen alakultak a dolgok. A táncosnő nemrég még arról beszélt, hogy az összeköltözést fontolgatják, és kisfia is kedveli az új barátját. Majd váratlanul, a közös nyaralásukat követően véget ért a kapcsolat.
Vágólapra másolva!

Széphalmi Juliska 2020-ban vált el a férjétől, azóta igyekszik rátalálni a boldogságra. Most őszintén hitt benne, hogy a fiatal táncos mellett megtalálta, de váratlanul megromlott a viszonyuk. Az édesanya sokáig várt azzal, hogy kisfiának is bemutassa választottját, épp azért, hogy a gyerekét ne viselje meg az esetleges elválás.

Augusztus elején még hármasban utaztak el Horvátországba, akkor még úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van köztük. Majd hazatérésüket követően haramosan szakított a páros. Széphalmi Juliska eleinte nem nyilatkozott a szakítás körülményeiről, most úgy döntött elárulja a durva részleteket.

- mondta csalódottan Széphalmi Juliska.

A táncosnő hozzátette, hogy foglalkozni szeretne mélyebben a problémával, ezért szakemberhez fordul, hogy segítsen neki helyretenni azokat a dolgokat, amiket egyedül nem képes.

Mindenki rohan, az embernek már megélni sincs ideje azt, ami vele történik. Nem szégyellek segítséget kérni, hétfőtől pszichológushoz járok, mert megrekedtem az életemben és egyedül ebből nem tudok kimozdulni. Nagy szerencse egyébként, hogy most nagyon sűrűek a napjaim: bemutatóm volt, Lacika most kezdte az iskolát, én is visszaültem az iskolapadba és nagyon készülök életem első maratonjára, semmire nincs időm, érezni sem!" - magyarázta a Borsnak a táncosnő, aki egyelőre igyekszik kisfiára és saját magára koncentrálni.

Széphalmi Juliska segítséget kér ahhoz, hogy tovább tudjon lépni a csalódásain Forrás: Széphalmi Juliska/Instagram