Megszólalt a szakítása részleteiről Radics Gigi

Mutasd a hangod, tv2, műsor, Radics Gigi
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Radics Gigi és szobrász párja, Mikus Áron a szakítás mellett döntöttek. Három év együttélés és gyerekük születése után sem házasodtak össze, úgy tűnik, hogy a párkapcsolati problémáik is meggátolták őket ebben. Augusztusban jelentették be hivatalosan is, hogy szétváltak, de azóta sem osztottak meg részleteket a valódi okokról. Az énekesnő most mégis úgy döntött, tisztáz pár kérdést a szakítással kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Radics Gigi szemmeláthatólag kivirult a szakítást követően, egyre szexibb fotókat oszt meg magáról a közösségi oldalán, jól érzi magát a bőrében. Elmondásai alapján is jól van, nem bánta meg a döntését és minden új kihívásnak örül az életben. Ezért is fogadta szívesen a felkérést a hamarosan induló Dancing with the Starsra, ami a lehető legjobbkor jött számára.

Radics Gigi Baranya Dávid oldalán tűnik fel a Dancing with the Starsban Forrás: TV2

Mindig a pozitivitást hirdettem, és a lányomnak, Bellának is azt tanítom, hogy ha egy ajtó bezárul, mindig nyílik egy új. Ez nemcsak üres frázis, tényleg így van, legalábbis az én életemben..." - kezdte Radics Gigi, aki elárulta, hogy a szakítást sem rossz döntésként élte meg.

Én most egyszerűen csak élvezem az életet Bellával" - magyarázta az énekesnő, aki igyekszik a jövőbe tekinteni, a múltat pedig lezárni, nem rágódni rajta.

Azt is elárulta, hogy kislánya hogyan érzi magát az új helyzetben, szerencsére ezzel kapcsolatban is csupa pozitív dologról tudott beszámolni.

Sőt, most több szobája is van egyszerre, kétszer annyi játékkal és ruhával... Eleve nagyon anyás, és már egyre több mindent felfog a körülötte zajló világból. Számomra az anyaság a létezésem beteljesülése. Az, hogy láthatom a saját lányomat fejlődni, alakulni, egy megmagyarázhatatlan erővel ruház fel. Boldogságot érzek, és mérhetetlen szeretetet, ha rá gondolok vagy róla beszélek" - idézi a Bors Radics Gigi szavait, aki egyelőre úgy gondolja, hogy sikerült pozitív lezárást kapni és adni egymásnak a gyereke édesapjával.

Radics Gigi úgy érzi, hogy minden a helyén van, pozitívan szemléli a jövőt Forrás: tv2