Újabb fordulat a börtönt is megjárt Fekete Dávid ügyében

Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Bár Fekete Dávid bizakodóan tekint a jövőbe, ő is érzi, hogy egyre nehezednek a körülmények a csalási ügyében. Nemrég a védőügyvédjét is kizáratták az eljárásból, ezért jól tudja, hogy vádlói nem engedik könnyen, hogy bizonyítsa az igazát. Most újabb nehézséggel kell szembenéznie a jövő heti tárgyalásán.
Vágólapra másolva!

Fekete Dávidot nagy összegű csalás elkövetésével vádolnak, már évek óta húzódik az ügye, börtönben is volt, de ügyvédje segítségével elintézték, hogy egy ideje háziőrizetben védekezhet. Az énekes nem tántorít attól az álláspontjától, hogy ártatlan és csőbehúzták, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem neki kedveznek a körülmények.

Nemrég ugyanis jóváhagyták azt az elfogultsági indítványt, amit Fekete Dávid védőügyvédje, Dr. Kaposi Gergellyel szemben nyújtottak be, így három év együttműködés után védő nélkül maradt az énekes, ez hatalmas hátrányt jelenthet neki a védekezésben. A múlt hét csütörtökön tartott tárgyaláson azonban még megengedte a bíróság, hogy az ügyvéd részt vegyen, mint meghatalmazott képviselő.

Természetesen nem egyszerű, és nem is tesz jót, hogy nem csak az eljárással kell szembenéznem, hanem egyéb nehezítő körülményekkel is, de ahogy mindig, hiszek és bízom az igazságban, és ezt a célt nem tévesztem szem elől" - magyarázta az énekes, aki azt mondja, hogy tudták azt, hogy nem lesz egyszerű a helyzet, de nagyon sok lehetőségre igyekeztek előre felkészülni.

A jövő heti tárgyalás is tartogat még számukra meglepetéseket, ugyanis Fekete egy újabb vádlójával kell, hogy szembenézzen a tárgyalóteremben.

Ezért, mint eddig is, úgy ezután is végig felkészülten várjuk, hogy mivel állnak majd elő" - magyarázta a Borsnak Fekete Dávid, aki a nehezítő körülmények ellenére sem adja fel a reményt, hogy végül tisztázhatja a nevét.