Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megdöbbentő dolgokat mesélt a házasságáról a TV2 műsorvezetője

Szentpéteri Eszter
Szentpéteri Eszter
Vágólapra másolva!
Egy egész országot köszönt reggelente Szentpéteri Eszter, a TV2 Tények Reggel című műsorának hírolvasója. Nem csak a munkájában, az életben is nagyon kitartó. Kiemelkedő eredményeket ért el a sportban, férjével pedig 13 éve házasok. Hogy mi a harmonikus kapcsolatuk titka, a televíziós most elárulta az Origónak.
Vágólapra másolva!

Szentpéteri Eszternek csak most kezdődik igazán a nyár, az elmúlt tíz hét számára munkával telt. Szabadságát természetesen várja, de nagyon szeret dolgozni, a műsort nézői szemmel is figyeli.

"Szoktam otthonról nézni a kollégáim, a műsort én egy fontos tájékozódási pontnak gondolom, egy első kapcsolatnak a külvilággal.

Amióta beszélni tudtam, televíziós szerettem volna lenni" – kezdte a műsorvezető az Origónak, aki nemcsak szorgalmának és kitartásának köszönheti, hogy azt csinálja, amit imád.

Forrás: TV2

Ő a Miskolci Nemzeti Színház művésze volt, mindig megnéztem őt a színpadon. Engem viszont nem engedett gyerekként színésznek lenni, kérte, hogy ne legyek színész. Nehéz volt megértenem, hogy meghalt, nem tudtam elfogadni. Így történt, hogy egészségügyi szakközépiskolába mentem, onnan jelentkeztem a Színművészetire. Tulajdonképpen minden, amit csináltam kellett ahhoz, hogy ma televíziós lehessek. Például az is, hogy kicsi koromtól kezdve verset mondtam. Anyukám zsűrizett, miatta nem nyertem soha. Ha élne, kőkemény kritikusom lenne a mai napig. Úgy gondolok rá, hogy hátha lát valahonnan engem. Hihetetlen találkozások voltak az életemben, nemrég egy volt kollégája volt az én rendezőm. Mintha táblákat mutatna nekem, hogy merre haladjak az utamon..." – mondta Eszter, akinek rengeteg meghatározó televíziós élménye volt karrierje során.

Nagy meglepetés érte a TV2-nél

Többek között vezetett nagy show-műsorokat, dolgozott színházi közvetítéseken is. A kereskedelmi televíziózástól eleinte tartott, mégis nagy meglepetés érte, amikor a TV2-höz jelentkezett.

„Kellemes csalódás ért itt engem. Nehezen vágtam neki, nem voltam akkor már fiatal. Azt gondoltam, hogy nagyon pörgős lesz és személytelenebb. Amikor viszont aláírtam a szerződést, kérdezték, hogy van-e gyerekem, mert be lehet hozni az Óv-lakba. Nekem már nagy a fiam, de nagyon jól esett ezt hallani" – mesélte a TV2-ről a műsorvezető, aki munka után sem unatkozik, mindig belevág valamibe.

Viszonylag későn állt neki sportolni, de annál nagyobb sikereket ért el. Mint mondta, ha valamit egyszer ő eldönt, az biztosan megvalósul. Így lett belőle rövid idő alatt fineszversenyző. Most ismét arra készül, visszatér edzeni.

A COVID közbeszólt, és én nagyon jól tudok halogatni. Nagyon fontos, hogy fizikailag formában tartsa magát az ember, eldöntöttem, hogy október elejétől újból sportolok. Mindig belevetem magam valamibe, nemrég például elkezdtem gitározni. A férjemtől kaptam egy gitárt, mindenhová viszem magammal. Dévai Nagy Kamillához járok magánórákra, énekelni is tanulok. Távolabbi terveim között szerepel, hogy az önálló estjeimet zenével lágyítsam meg. Egy másfél órás estnél sok tud lenni csak verset hallani" – magyarázta a TV2 hírolvasója.

Olaszos család voltak, mára összecsiszolódtak

Eszter férje Prod. Dr. Polgár Csaba az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosa. Adott volt a kérdés, hogy hogyan tud egy sikeres, elfoglalt nő egy ilyen felelősségteljes beosztással bíró ember hátországa lenni.

Forrás: TV2

"Klasszikus családba született a férjem, igényli a hátországot. Tizennyolc éve ismertem meg, tizenhárom éve vagyunk házasok. Két erős ember vagyunk, voltak nagy csatáink, nézeteltéréseink. Mostanra értettük meg igazán egymást. Ő a férfi, én a nő, ezt tartjuk.

Kértem, harcoltam, hogy társak legyünk, egyenrangú partnerek. Fontos, hogy maradjon férfi a férj a kapcsolatban, szükségem van rá, hogy oltalmazóm tudjon lenni, hogy tudjak nő lenni. Nagyon óvni nem kell egyébként, én egy vagányabb nő vagyok. Megtanultuk ezeket a szerepeket. Az a titkunk, hogy egyénenként akarjon az ember jobbá válni. Nem megváltoztatni kell a másikat, hanem magunknak kell változni, törekedni arra, hogy a legjobbat kihozzuk magunkból. Összecsiszolódnak az emberek. Meg kell tanulni a másikat, el kell viselni a rigolyáit. Régebben kicsit olaszosak voltunk, ma már nem megyünk bele felesleges vitákba" - mesélte az Origónak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről