Új barátnője lehet Krausz Gábornak

Krausz Gábor, Séfek séfe
Vágólapra másolva!
Még egy hónap sem telt el, hogy bejelentette Tóth Gabi és Krausz Gábor, hogy véget ért a házasságuk, máris megrohamozták a sztárséfet a nők. Úgy tűnik, hogy Tóth Gabira már rátalált a szerelem a Fricska táncegyüttes egyik tagjának személyében, de Krausz még nem vallotta be, hogy van-e új nő az életében. Most úgy tűnik, hogy egy nő a múltból is békülne a sztárséffel.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi már boldog új párja, Papp Máté Bence oldalán, de Krausz Gábor sem marad sokáig egyedülálló, ha így folytatják a női rajongók, akik folyamatosan ostromolják őt a válásuk bejelentését követően. Az egyik legmeglepőbb jelentkező a sztárséf egyik volt barátnője, aki újra megjelent az életében és folytatná a viszonyt.

- írta a bátor hölgy egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban, bár nem árulta el, hogy akkor meddig jutottak a kapcsolatban. Viszont nem ő az egyetlen, aki kivetette hálóját a séfre, rengeteg nő harcol a kegyeiért.

- írta egy másik elszánt nő, de rengeteg hasonló megjegyzést kap Krausz Gábor az utóbbi időben.

- idézi a Bors egy hozzászóló valódi szerelmi vallomását, aki nyíltan vállalta az érzéseit a többi felhasználó előtt is. Talán Krausz Gábor is hamarosan vigaszra lelhet egy új szerelemben.

Rajonganak a nők a válófélben lévő sztárséfért Forrás: Instagram/gabor.krausz