Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Eltűnt Marics Peti barátnője

Kovács Gyopár
Vágólapra másolva!
Bár a mai napig nem erősítették meg a híreszteléseket, hogy egy párt alkotnának, de többen is tudni vélik, hogy együtt van Kovács Gyopár és Marics Peti, akivel a fiatal zenész Tóth Andival való szakítása után ismerkedett össze. A fiatalok igyekeznek óvni magánéletüket, de mégis sokan találgatják, vajon mi lehet közöttük. Most a színésznő valamiért úgy döntött, hogy teljesen visszavonul a nyilvánosságtól.
Vágólapra másolva!

Marics Peti állítólagos barátnője, Kovács Gyopár teljesen eltűnt a közösségi oldalakról, amihez köze lehet az énekessel való kapcsolatának is. A fiatal színésznő nehezményezheti, hogy nem a szakmaisága miatt cikkeznek róla folyton a lapok, hanem egy el sem ismert párkapcsolata miatt.

Miután megneszelték, hogy együtt van Marics Petivel, megrohamozták őt a közösségi oldalain és rengeteg kritikát kapott. A hirtelen jött negatív hírnévvel nehéz volt megbirkózni számára, valószínűleg nem szeretné, ha örökre így vonulna be a köztudatba, hogy ő Marics Peti barátnője.

Kovács Gyopár eddig bírta a rosszindulatú megjegyzéseket a közösségi oldalán, úgy döntött, hogy végleg törli magát az Instagramról. Megoldhatta volna úgy is, hogy egy privát fiókot hoz létre, de már erre sem volt hajlandó, inkább eltűnt a nyilvánosság elől. A történtekkel kapcsolatban a Blikk kereste a színésznőt, de nem akart nyilatkozni arról, miért döntött így.

Kovács Gyopár törölte a közösségi oldalát Forrás: https://www.instagram.com/kovacsgyoparr/
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről