Együtt nyaral Bódi Sylvi és Csuti exbarátnője - képek

Bódi Sylvi, Csuti exe Gina
Vágólapra másolva!
Csuti volt barátnője, Gina az üzletemberrel való szakítása óta eltűnt a nyilvánosság szeme elől, pedig az üzletember követői is teljesen odavoltak a lány szépségétől. Szabó András Csuti és a fiatal nő feltehetőleg Szorcsik Viki miatt szakítottak, akivel a férfi a Farm VIP forgatása alatt jött össze. Gina most váratlan helyen bukkant fel, ugyanis Bódi Sylvi családjával nyaral, az is kiderült, hogy miért.
Vágólapra másolva!

Szabó András Csuti azután ismerte meg Ginát, miután Kulcsár Edina elhagyta őt a rapper, G.w.M miatt. Bár az üzletembernek kicsit tovább tartott túltennie magát feleségén és elég sok próbálkozása volt párkapcsolati téren, de mára ő is megtalálta a boldogságot egy fiatal egyetemista lány, Sudár Bianka oldalán.

Gina volt az első barátnője, akivel vállalta kapcsolatát a házassága végét követően, úgy tűnt, hogy minden rendben köztük, míg nem jött képbe Szorcsik Viki. Egyszer a lány durva megjegyzést is tett Szorcsik kirohanására, hiszen Gina úgy vélte, miatta ment tönkre kapcsolata az üzletemberrel.

Szóval, őszintén szólva max nekem lehetne kiakadni ezek láttán... De egyébként vicces látni, hogy mennyire érzi, hogy itt nem csak a bent élőket nem tisztelte..." - írta akkor Gina, aki egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől, most viszont újra felbukkant, mégpedig Bódi Sylvi oldalán, hiszen már egy ideje a modell öccsével, Bódi Attilával alkot egy párt, így ő is velük tartott a családi nyaralásra.

A képek között lapozhat: