Hatalmas botrányt okozó videója miatt durván támadják L.L. Juniort

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban mi is beszámoltunk, L.L. Junior kínos videókat tett közzé közösségi oldalán, melyeken minden bizonnyal bódult állapotban, ittasan látható. Eleinte arra gyanakodtak a követői, hogy eltűnt telefonjáról szivárogtak ki a felvételek, de kiderült, hogy ő maga tette közzé azokat. A megdöbbentő videókhoz rengeteg hozzászólás érkezett, durva kritikákat fogalmaztak meg a rapperről.
Vágólapra másolva!

Durva támadásoknak tette ki magát L.L. Junior, amikor feltehetőleg alkohol hatása alatt felvette magát, amint trágárkodva szidta azokat, akik a magánéletével foglalkoznak és azokat, akik támadták a kislányáról készült meztelen felvételek miatt. A rapper azt mondta, hogy nem bánta meg a történteket és nincs miért elnézést kérnie, mégis törölte a felvételeket.

- írta egy felhasználó egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban, aki figyelemmel követte az eseményeket.

Hiába a csilivili kirakatélet, ha mellette emberileg egy nagy nulla vagy. Őszintén remélem, hogy Kingának sikerül megszerezni a gyermekfelügyeleti jogot" - írta komolyabbra fordítva a szót egy másik kommentelő, akit elborzasztott a rapper állapota, de kapott ennél durvább megjegyzéseket is.

Hát miután megnéztem a videót, nagyon meglepődtem!" - írta egy másik felhasználó, de többen hasonlították kéregető hajléktalanokhoz is, a kinézetén, nemcsak a mondanivalóján döbbentek meg.

"Mint valami rossz kábszis a Westend aluljáróban, esküszöm úgy néz ki" - írta valaki, akinek sokan egyetértettek a véleményével.

Azóta a rapper úgy tesz, mintha mi sem történt volna, de egyszer már világosan kifejtette, hogy nem fog elnézést kérni a történtekért.

Lljunior Vélemények?
by u/Dodododi0114 in talk_hunfluencers