Kiborult Árpa Attila

Árpa Attila
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államok, India és Magyarország között ingázik mostanában a színész, szerepei azonban nem annyira változatosak. Árpa Attila meg van sértődve, mert mindig rosszfiú szerepeket osztanak rá.
Vágólapra másolva!

Közösségi oldalán fakadt ki Árpa Attila.

– sorolta a színész, mint írta, hivatalosan meg van sértődve. "A külsőnk egyfelől genetika kérdése, másfelől persze sokat tehetünk azért, hogy alakítsunk rajta ilyen vagy olyan irányban. Színészként egy castingra készülve befolyásolhatjuk a rendezőt, hogy minket válasszon, arckifejezéssel, hanghordozással, testtartással. Az viszont, hogy megkapjuk a szerepet, a legkevésbé rajtunk múlik. Ha a rendezőnek túl magasak vagyunk vagy épp túl alacsonyak, ha szerinte nem passzolunk a színész partnerhez, máris elbuktuk a felkérést. Ezen nem szabad elkeseredni, menni kell tovább. Ez egy ilyen szakma" – ezt már a Borsnak mondta a színész.

Azon sokkal inkább meg voltam rökönyödve, amikor 2014 környékén egy jellemzően női vásárlókört megcélzó drogéria kért fel reklámarcnak. Nem is értettem, miért engem választottak, hiszen az ilyen reklámokban inkább szelíd arcú férfiakat szoktak szerepeltetni – folytatta az egykori Nagy Ő. "A nyarat végig forgatom, külföldi nagy filmekben játszom, illetve hamarosan elkezdek forgatni egy magyar sorozatban, ahol nagyobb szerepem lesz. Erről sajnos még nem mondhatok többet, pedig izgatottan várom" – zárta Árpa Attila.