Hatalmas sokk érte Megyeri Csillát

Megyeri Csilla
Vágólapra másolva!
Kiskutyájuk élete perceken múlott, az orvosok öt százalék esélyt adtak a túlélésre akkor, amikor Csillát felhívta párja, Zsolti. A celeb azonnal autóba pattant, és a Balaton Soundról egyenesen Debrecenbe utazott, hogy ott legyen kedvencükkel, aki már nyolc éve a „kisbabájuk".
Vágólapra másolva!

Életmentő műtétet kellett végrehajtania az orvosoknak Megyeri Csilla és Molnár Zsolt kiskutyáján. Az üzletasszonyt először édesanyja hívta aggódva.

Ekkor szóltam Zsoltinak, hogy baj van, aki azonnal elindult Debrecenbe Minihez. Zsolti már az állatkórházból hívott zokogva, hogy óriási a baj: lehet, hogy műteni sem lehet már Mincsót. Komolyan, úgy sírt, mint egy gyerek, hát imádják egymást a Minivel, egy tányérból esznek, szerintem szerelmesek egymásba - mondta Csilla a Borsnak, úgy fogalmazott, a poklok poklát élték át. "Először az orvosok alig adtak öt százalék esélyt a kutyának (pomerániai törpespitz, a szerk.). Majd mégis megműtötték, előbb két órán át, majd még egy óráig tartott. Összesen három helyen vágták fel Minit, teljesen szétszedték szegényt... Mi úgy kezeljünk, mintha a kisbabánk lenne, mindig jókedvre derít" – tette hozzá az TV2 Ázsia Expressz című műsorának egykori szereplője. Csilla kutyájánál gátsárvet állapítottak meg, azonnal meg kellett műteni, akkora volt a kitüremkedés.

Konkrétan egész éjszaka hányt..., mert pisilni már nem tudott, ugyanis a húgyhólyagja meg a medencéje mögé fordult. Az orvosoknak nem egy, több beavatkozást is eszközölniük kellett a műtőasztalon. Infúziót kapott, ivartalanították és eltávolították a kitüremkedést is. Ma már jól van, és újra éjszakai őrjáratozik. Hálásak vagyunk az orvosoknak, akik azonnal segítettek, nem mondtak le a kisbabánkról! Olyan, mintha lenne egy újszülöttem, éberen alszom és felébredek minden mozdulatára, lehet, hogy beindult az anyai ösztönöm? - zárta Csilla.