Kiderült mivel tölti az idejét a házi őrizetből szabadult Fekete Dávid

Fekete Dávid
Fekete Dávidot közel százmilliós csalással, sikkasztással gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban mi is írtuk, nemrég tért véget az egykori megasztáros, Fekete Dávid háromnapos tárgyalássorozata, melynek végül pozitív kimenetele lett a vádolt szempontjából. A 320 milliós csalással és sikkasztással vádolt énekes még nem lélegezhet fel, az ügynek még korántsem lett vége, sőt ügyvédje ellen is kizárási kérvénnyel éltek. Fekete most inkább arra koncentrál, hogy az új szabadságát kihasználja, kiderült, mivel tölti most a felszabadult idejét.
Vágólapra másolva!

A csalással és sikkasztással vádolt Fekete Dávid megkönnyebülve tudta meg a Győri Járásbíróság döntését, miszerint enyhítenek a háziőrizetének szabályain, ezek alapján az énekes Győr közigazgatási területén szabadon járhat, valamint az otthona és Lébény közötti utat is bármikor megteheti, hogy ikerfiaival tudjon bármikor találkozni. Bár Fekete Dávidék szerette volna, ha munkarendjén is módosítanak, de az továbbra is heti két nap maradt.

Előfordul, hogy édesanyámmal maradnak, míg dolgozom, aztán délután jöhet a játszótér és a közös program. Amikor először mentem értük a házi őrizetem enyhítése után az oviba, csak néztek rám nagy, elkerekedett szemekkel, hisz két éve nem láttak már olyat, hogy én mentem volna értük" - újságolta Fekete Dávid, aki nem tétlenkedett az ítélethozatal után, azonnal élt a lehetőségeivel. A feltételesen szabadlábra helyezett zenész szereti a munkáját, jelenleg marketingesként dolgozik egy napelemeket forgalmazó cégénél, azt sem bánja, hogy korán kell kezdeni a napját.

A zenélést sem tervezi abbahagyni a történtek után sem, máris új klipet forgat a legújabb szerzeményéhez. Bár hosszú napjai vannak, de szeretné kihasználni az elmulasztott időt, de legfontosabb számára, hogy ikerfiaival tölthessen minél több időt. Azt is elárulta, hogy ismerkedésre marad-e ideje, illetve van-e az életében új szerelem.

Nos, ez így ebben a formában nem igaz, bár valóban randizgatok, de még nem találtam meg az igazit. Nemrég tágult csak ki egy kicsit a mozgásterem, ezért leginkább interneten keresztül ismerkedem. Sok hölgy ír, ami jól esik, de persze nem csak az ismerkedés miatt, hanem azért is, mert sokan támogatnak és ez sok erőt ad" - magyarázta Fekete Dávid, aki arról a kényes ügyről is beszélt, hogy miért akarják kizárni az ügyvédjét, dr. Kaposi Gergely.

Mi örülünk ennek, mert a Tisztelt Bíróság ebből is láthatja majd, hogy nem csak velem kapcsolatban képesek szemrebbenés nélkül hazudni. Szerintem kétségbe vannak esve, mert azt hitték, hogy bárkit át tudnak verni, de a tárgyalóteremben szembesülniük kellett azzal, hogy tévedtek" - zárta rövidre a Blikknek Fekete Dávid, aki elég magabiztosan áll ehhez a kérdéshez.

Fekete Dávid nagy mozgásteret kapott a bíróságtól, igyekszik kihasználni az új helyzetet Forrás: Fekete Dávid/Instagram