Megint megbotránkoztatta az embereket az RTL Klub őrjöngve trágárkodó sztárja

Manuel
Vágólapra másolva!
Manuel körül egyre több a botrány: volt, hogy egy biztonsági őrrel veszett össze, volt hogy trágár szavakat kiabált az őt sértegető rajongónak a középső ujját mutogatva. Most előkerült egy kép, amin a viselkedése miatt haragudtak meg rá sokan.
Vágólapra másolva!

A fiatal rapper körül mindig történik valami, ahogyan ez a minap is így volt: ő is jelen volt azon a koncerten, amikor Marics Petinek eltört a bokája a Budapest Park színpadán. Mint írtuk, Marics egy közös ugrálás közben szó szerint félrelépett, ennek bokatörés lett az eredménye.

Majd az utolsó dalnál, ahogyan azt a közönség is megszokhatta, összeállt a zenésztársaság egy közös búcsúfotóra, a már bekötözött lábú Peti mellé, azonban a képen a szemfülesek kiszúrták az oda nem illő viselkedésű Manuelt.

Forrás: Manuel/Instagram

– írta a csütörtök este készült képe alá Marics Peti, azonban Manuelt úgy tűnik nem nagyon hatotta meg az, hogy mi történt a barátjával, vagy a nagyszámú közönséggel.

A háttérben, akár egy kívülálló, a telefonját nyomkodja a zenekari képen.

Egyesek szerint már megint nem fér a bőrébe, viselkedése hagy némi kivetnivalót maga után. Mintha hidegen hagyta volna a barátja balesete.