Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kozsót bűnözők bántalmazták a börtön fürdőjében

tv2, párharc, esemény, sajtótájékoztató, műsor, show, vetélkedő, tv
Kozsó
Vágólapra másolva!
Szakemberek, gyógyszerek és a kedvese, Ágica segítségével próbál túljutni Kozsó a négy évvel ezelőtti floridai bebörtönzése okozta traumán. Például azon a ma is kísértő emléken, hogy veszélyes bűnözők bántalmazták.
Vágólapra másolva!

Kozsó a Frizbi TV péntek este adásba kerülő interjújában emlékezett vissza négy évvel ezelőtti bebörtönzése sokkoló részleteire.

– Amerikában a produceri munkásságom miatt kaptam zöld kártyát, amit aztán visszaadtam, mert úgy döntöttem, magyar szeretnék lenni, nem amerikai állampolgár. Akkor turistavízummal mentem kizárólag pihenni öt hétre Amerikába, ám az ottani repülőtéren bevittek egy belső épületbe. Ők nem látták, hogy nincs már zöldkártyám, és azt hitték, a turistavízummal akarok valahogy csalni – mesélte a műsor felvételén a zenész, akit hátrabilincselt kézzel szállítottak egy szigeten álló börtönbe, ahol több mint egy hónapig tartották fogva.

Kozsó és kedvese, Ágica Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

– Nagyon nehéz túllendülni azon, hogy 38 napig be vagy börtönözve Amerikában a legkeményebb bűnözők között, akik pontosan tudják, hol nem lát a kamera, és a fürdőben ütnek, rúgnak, ahol érnek – tette hozzá a Blikknek Kozsó, akinek a mai napig szakemberek segítenek feldolgozni a történteket, de sokszor a legváratlanabb pillanatokban kapja el egy-egy pánikroham.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről