Harry herceg a Buckingham-palota helyett azonnal a repülőtérre sietett

Privacy Lawsuit Against Associated Newspapers at the High Court in London Associated Newspapers,court,Daily Mail,England,Great Britain,Hig Horizontal harry herceg
LONDON, UNITED KINGDOM - MARCH 30: Prince Harry, Duke of Sussex, arrives at the High Court to attend the fourth day of the preliminary hearing in a privacy case against Associated Newspapers, the publisher of the Daily Mail, over alleged phone-tapping and privacy breaches in London, United Kingdom on March 30, 2023. Wiktor Szymanowicz / Anadolu Agency (Photo by Wiktor Szymanowicz / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Miközben III. Károly az erkélyen integetett, botrányhős fia repülőre szállt.
Vágólapra másolva!

A brit lapok előre megírták, hogy Harry herceg nem marad Londonban a koronázás után, nem áll ki az erkélyre integetni, nem vesz részt a családi - megkésett - ebéden. A Th Sun szerint Harry egyenesen a repülőtérre indult, míg családja a Buckingham-palota erkélyén jelent meg.

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Wiktor Szymanowicz

A 38 éves sussexi herceget a Heathrow repülőtéren látták, amint a koronázás után alig egy órával elindul vissza Meghan Markle-hez az Egyesült Államokba. Archie fiának ma van a negyedik születésnapja, ezért a sietség a lapok szerint.

Miközben autóját a forgalmas londoni repülőtéren látták, az édesapa épp felvezette családját a Buckingham-palota erkélyére, ahová először lépett fel királyként.