Döbbenetes vallomás a dubajozós lányok perében: világsztárok is rendeltek közülük

A világ egyik legszexibb horgásznőjének tartott amerikai nőt közel 200 ezren követik az Instagramon
Vágólapra másolva!
Vallomást tett a bíróságon a dubajozós per titokzatos, "hetes számú" védett tanúja.  A nő elmondta, hogy a KISS együttes 2010-es koncertjén a bandatagok is rendeltek közülük, és arról is beszélt, hogy az ő világukban köztudott, hogy a „fotózás" valójában szexet jelentett, általában egy aktusért 120 ezer forintot kapott, az Abu Dzabiban töltött hétért pedig tisztán egymillió forintot - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

A legutóbbi tárgyalási napon egy titokzatos védett személy, a csak "hetes számú tanúként" emlegetett ifjú hölgy tett vallomást és ledobta az atombombát: arról beszélt, a világhírű KISS együttes tagjainak is rendeltek lányokat, ő volt az egyikük és nem csak barátkozásról volt szó - írta a lap.

A nő vallomása szerint az együttes 2010-es budapesti koncertje után az V. kerületi Gresham-palotához, a Four Seasons szállodába mentek, itt szálltak meg a bandatagok, menedzserek.

A hotel bárjában lányok beszélgettek, iszogattak a világsztárokkal és társaikkal, majd bárki eldönthette, hogy szeretne-e tovább menni a puszta barátkozásnál.

Nos, a "hetes számú tanút" az együttes menedzsere vagy producere nagyon megkedvelte,

így egy további hölgy társaságában a férfi hotelszobájában kötöttek ki.

A bírónő kérdésére, miszerint ez egyéjszakás kaland volt-e, a tanú azt válaszolta, hogy elméletben igen, ám az aktus néhány percnél nem tartott tovább.

Ezért a munkáért 120 ezer forintot kapott.

A tanú szerint az ő világukban köztudott, hogy az ügyben benyújtott lehallgatott telefonbeszélgetésekben elhangzott „fotózás" valójában szexet jelent.

Általában egy aktusért 120 ezer forintot kapott, az Abu Dzabiban töltött egy hétért pedig tisztán egymillió forintot.

Címlapi képünk illusztráció!