Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Belehalt a fenékplasztikába egy ismert erotikus modell

Christina Ashten Gourkani
Vágólapra másolva!
Az OnlyFans egyik ismert modellje, Christina Ashten Gourkani mindenáron Kim Kardashian hasonmása akart lenni, ehhez pedig több plasztikai műtétet is igénybe vett. A Daily Mail most arról ír, hogy egy magát orvosnak kiadó nő miatt belehalt a fenékplasztikába.
Vágólapra másolva!

A 34 éves modell plasztikai műtétek tucatjain esett át az elmúlt években, legutóbb a fenekét akarta újra megcsináltatni. Felvette a kapcsolatot a floridai Vivian Gomezzel, aki állítólag több szilikoninjekciót is adott neki. A szépészeti beavatkozás után azonban rosszul lett, de hiába szállították kórházba, ott már nem tudtak rajta segíteni. Halálát szívmegállás okozta, de a halottkém még vizsgálja az esetet.

Forrás: Christina Ashten Gourkani/Instagram

A beavatkozást végző csalóról kiderült, hogy képesítése sincs, gondatlanságból elkövetett emberölés és súlyos testi sértést okozó, engedély nélküli orvosi tevékenység gyanúja miatt indult ellene eljárás.

A modell oldalain sorra búcsúznak a rajongók, többen nem értik, hogy történhetett vele ez, a honlapján pedig szintén megtalálható már a gyászjelentés.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről