Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A napokban érkezhet Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
Hetek óta azt találgatják az internetezők, hogy mikor hozza világra harmadik gyerekét Kulcsár Edina. Az időpontot valóban nagy titok övezi, de vélhetően a napokban megszületik a kislány.
Vágólapra másolva!

Van, aki szerint már meg is született a baba titokban, de ezt a feltételezést Kulcsár Edina megcáfolta egy friss fotóval és elárulta, hogy miért nem bánja, hogy nem jött még világra a kislány.

Kulcsár Edina tavaly augusztus 23-án jelentette be, hogy kisbabát vár, s bár nem akarta boldogságát túl hamar világgá kürtölni, nem várhatott a bejelentéssel, mert nem sokkal előtte derült ki, ő az egyik résztvevője a TV2 tavaly ősszel indult táncversenyének, a Dancing with the Stars-nak. A számok eszerint azt mutatták, hogy a kismamának már "rég" meg kellett volna szülnie a babáját.

Forrás: Instagram

A modell már többször is nyomatékosította, hogy a magánéletük védelmében nem szeretné elárulni, mikor hozza világra Amarát, ahogy arról sem beszélt, hogy természetes úton vagy császárral ad életet a gyermekének. A legnagyobb esély az utóbbira van, tekintve, hogy Medox és Nina is így születtek. A Bors szerint Edina és G.w.M már felkészült a nagy napra, a héten világra jöhet kislányuk, Amara.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről