Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Váratlanul meghalt az RTL Klub műsorának egyik szereplője

sztárok, Az életéért küzd az X-Faktor tehetsége, Szabó Milán
Vágólapra másolva!
34 évesen meghalt Szabó Milán énekes, akire az X-Faktorból emlékezhetnek a tévénézők.
Vágólapra másolva!

Váratlanul meghalt a 34 éves Szabó Milán, két kisgyereket hagyott hátra. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi történt: a rendőrség az idegenkezűséget kizárta, de folyik a nyomozás – írta a Blikk.

A lap azt is megemlítette, hogy az énekesnek a tévészereplése idején, 2013 környékén a daganatos betegsége miatt voltak öngyilkos gondolatai, de aztán felgyógyult, családot alapított.

Szabó Milán Forrás: RTL Klub

"A betegeskedő édesanyjához indult el az otthonunkból azzal, hogy majd nemsokára visszatér, de nem jött haza többé. Mindennél jobban imádta a 2 és 3 éves gyerekeinket, akiknek borzasztóan hiányzik az édesapjuk. Feldolgozhatatlan Milán elvesztése. A kicsik úgy tudják, egy angyalka vitte fel a mennyországba" – mondta a Blikknek Szabó Milán özvegye, Szabóné Sasvári Kinga.

"A műsor után híres lett, sokat hívták énekelni Tokaj környékén, de még Szlovákiában is fellépett. Öt évig aktívan énekelt, aztán fizikai munkát kellett vállalnia, hogy elkezdhessük a közös életünket. Gyerekkorától kezdve imádott énekelni, dolgozott színházban is, és az anyukája javaslatára jelentkezett anno a műsorba. Nem tudom, mihez kezdünk most, de az biztos, hogy nagyon nehéz lesz" – nyilatkozta.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről