Szabó Zsófi hasonmása lehetne Shane Tusup új barátnője

Szabó zsófi, Shane Tusup
Vágólapra másolva!
Lassan egy éve, hogy felbontotta jegyességét Shane Tusup és Szabó Zsófi, akik azóta sem találták meg a boldogságot más partner oldalán. Legalábbis a nyilvánosság előtt egyikük sem vállalta fel eddig, az úszóedző is folyamatosan hárított, ha hölgytársaságban mutatkozott. Azonban most olyan egyértelmű felvételek készültek róla és új párjáról egy rendezvényen, hogy tagadhatatlan a viszony.
Vágólapra másolva!

Több nővel is összeboronálták már az elmúlt időszakban Shane Tusupot, akinek egyértelmű, hogy a Szabó Zsófihoz hasonló testalkatú, szőke hölgyek a zsánerei. Tusup egy humoros videót is készített a saját YouTube csatornájára, Szőkék közt címmel, melyen munkatársát mutatta be, akivel már többször is hírbe hozták. A videón elmagyarázta, hogy ki a rejtélyes szőke nő, aki sokszor feltűnik mellette és tisztázták, hogy ő Shane Tusup cégének marketingigazgatója, valamint társtulajdonosa - írja a Ripost.

Azonban most egy másik nővel látták egymásba karolva egy nyilvános rendezvényen, aki hátulról nagyon hasonlít Shane Tusup egykori menyasszonyára, Szabó Zsófira. Egy kiállításra érkeztek együtt a sportos testalkatú, csinos szőke nővel, aki sokszor érintette meg kísérője vállát és mindig nagyon közel voltak egymáshoz, testbeszédük félreérthetetlen a róluk készült képeken, melyeket a linkre kattintva tekinthetnek meg.

Shane Tusup egy évvel ezelőtt még Szabó Zsófi jegyese volt Forrás: Shane Tusup/Instagram