Sok barátja átverte Vastag Csabát

Vastag Csaba
Vágólapra másolva!
Úgy érzi, hogy több évet elpocsékolt az életéből.
Vágólapra másolva!

Kilenc évvel ezelőtt ő volt az egyik legkeresettebb hazai popsztár, akkoriban azt írták a lapok, hogy 220 ezret is elkért egy 30 perces fellépésért. "Szerencsére nekem ezzel egyáltalán nem kell foglalkoznom. A szervezőirodák logikusan a saját hasznukra dolgoznak, tehát abból az összegből, amit a megrendelő kifizet, még nem derül ki, hogy mennyi az én honoráriumom, ebből még lejön a szervezőiroda, a menedzsment és a járulékok, az útiköltség.

ha csak egy-két zenésszel, akkor olcsóbb. Ha zenei alapra kell énekelnem, akkor hasonló nagyságrendről beszélhetünk" - mondta akkor az Origo megkeresésére.

Vastag Csaba tv2

Most viszont úgy érzi, hogy volt egy időszak életében, amikor okosabban kellett volna élnie. "27-28 éves koromig nagyon sok időt elpazaroltam, amit sajnálok. Azonban ez kellett ahhoz, hogy a későbbiekben jobban tudjam értékelni az időt. Jó pár évet átmulattam, és akkoriban a zenét is elhanyagoltam. Számomra a bulizás nem feltétlenül kapcsolódik össze az örömmel" – vallotta be a Hot! Magazinnak.

Nem szívesen emlékszik vissza erre az időszakra, amikor is leginkább azért járt szórakozni, mert körülötte mindenki ezt csinálta. "Nagyon sok ivócimborám átvert, és miután felhagytam a bulizással, el is tűntek mellőlem" - tette hozzá.