Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nem sikerült a trükközés: napokon belül börtönben lehet Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
Lagzi Lajcsi feltűnően hallgat mostanában, az ismerősei szerint hamarosan megkezdi a börtönbüntetését.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Lagzi Lajcsinak eredetileg február 15-én kellett volna megkezdenie három és fél éves börtönbüntetését, gyógyíthatatlan betegségére hivatkozva azonban halasztást kért – ezt viszont nem kapta meg, a törvényszék nem találta megalapozottnak a kérelmét.

A zenész hamarosan börtönbe is vonulhat, legalábbis erre utal a Bors szerint, hogy egy ideje látványosan eltűnt, interjút nem ad, a telefont sem veszi fel. Ismerősei szerint a családjával szeretné tölteni az utolsó szabad napjait.

Lagzi Lajcsi Forrás: Frizbi TV

"Bár a családtagjain kívül senkivel nem osztotta meg az időpontot,

A telefont szinte senkinek sem veszi fel, csak a gyermekeivel és a volt feleségével kommunikál, illetve egy-két régi baráttal, de senki másra nem kíváncsi. Persze, igaza is van, most egy jó darabig nem láthatja majd azokat, akiket a világon a legjobban szeret, ilyenkor az ember tényleg csak arra igyekszik koncentrálni, ami érzelmileg tölti, semmi más nem fontos" – mondta a Borsnak egy névtelen informátor, aki szerint Lagzi Lajcsi titokban is szeretné tartani a bevonulása időpontját, nem akarja, hogy fotósok várják a börtönnél.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről