Nagyon kellemetlen helyzetbe hozta magát Szorcsik Viki

Szorcsik Viki
Vágólapra másolva!
A Hal a tortán műsorában ezúttal Csuti és Szorcsik Viki is megmutatja, mit tud a konyhában, azonban a nézőket jobban érdekli az egykori szerelmespár között lévő feszültség. A SuperTV2 műsorában Csuti visszakapta a Szorcsik Vikinél hagyott tárgyait, de nem túl elegánsan, egy szemeteszsákban. Nem ez volt a héten a színésznő egyetlen húzása, ami nem tetszett a nézőknek.
Vágólapra másolva!

A színésznőt ezúttal Csuti miatt támadtják a kommentelők, ugyanis sokak szerint elfogadhatatlan a viselkedése, amit a Hal a tortán műsorában csinál.

Szorcsik Viki és az üzletember tavaly, a Farm VIP műsorában melegedett össze, de nem tartott sokáig a kapcsolatuk. Akkor azt mondták, hogy barátságban váltak el, sikerült lezárniuk a múltat. Mégis, most azzal vádolják a színésznőt, hogy őt még fűzi némi érzelem Kulcsár Edina elhangyott férjéhez, ugyanis nagyon furcsa a viselkedése.

Forrás: Szorcsik Viki/Instagram

Az elmúlt adások után valóságos kommentháború tört ki, melyben a legtöbben azt próbálták elmagyarázni, miért is fura Szorcsik Viki viselkedése. Példaként azt hozták fel, hogy a színésznő folyton exéről beszél, és mikor vendégként érkezett Csutihoz inkább úgy viselkedett, mintha hazament volna. Ez egyesek szerint egyértelmű jele annak, hogy nem sikerült túltennie magát még a múlton, holott az üzletember azóta már új párra talált.

A kukászsákról pedig ne is beszéljünk...Le a kalappal Csuti előtt, hogy így állja a sarat

- írták, de akadt olyan is, aki még ennél keményebben is odaszúrt a színésznőnek.

Forrás: Csuti/Instagram

Egyértelműen látszik, hogy forrnak az indulatok a kommentelők között, és Szorcsik Vikinek továbbra sem sikerült kivívni a nézők szimpátiáját. Ebben mondjuk nagy szerepet játszhatott az is, mikor exbarátjának a kamerák előtt nyújtotta át a ruháit egy piros szalaggal átkötött szemeteszsákban - írja a Bors.