Több millió forintot hozhatott volna a Fekete Vonat-tag Beat őrjöngése

Beat
Vágólapra másolva!
Ötször annyian nézték meg a Facebookon indulatos videójéát, mint mint ahányan elmentek a koncertre. A Fekete vonat-bulin nagyjából 10 ezren voltak, ebből csak 7 ezren fizettek. A videó most 52 ezer megtekintésnél jár csak a Facebookon és a TikTokon is látta legalább 50 ezer netező. 
Vágólapra másolva!

"Komolyan mondom, kezdek bekattanni...mindenki okos...mindenki bölcs, meg segíteni szeretne bla..bla...bla... Szar helyzetben vagyok...megesik! De nem vagyok csaló, gazember, szar alak! Pedig valaki azt akarja elhitetni rólam, folyamat mocskolnak a médiában feltételes módban fogalmazva, hogy perelni ne lehessen, de ügyelve arra, hogy a hírt olvasó vagy halló azt ténynek érezze" - írta Beat március elején a hivatalos Facebook-oldalán.

Beat Facebook

Aztán egyre több dühöngés, mocskolódás, kiborulás következett egészen múlt csütörtökig, amikor jött a cirkusz, és mindenkit elküldött melegebb éghajlatra - írta a Ripost. Röviden: szerinte a felesége hónapokon át csalta őt egy 22 éves biztonsági őrrel, az asszony nem adja oda neki a több, mint 782 ezer forintos jogdíját, amit kiutalt neki az Artisjus. Szerinte L.L. Junior becsapta és hülyének nézte, amiért Beat revansot akar venni, várja az egykori zenésztársát a Blahán, testőrök nélkül, hogy férfiként mérkőzzenek meg egymással.

Ez Beat életének legnézettebb műsora lett, a Retro Rádióban Bochkor Gáborék is foglalkoztak a témával. A TikTokon is nagyon ment, összesen - mindenféle platformon - legalább 100 ezren megnézték a videót. Ha fizetőssé tette volna, most a zsebében lenne az a bevétel, amit a Fekete Vonat koncerttől remélt - írta a lap.