Gáspár Evelin is színpadra állt a Sztárban sztár elődöntőjében

Gáspár Evelin
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár elődöntőjében sokaknak feltűnhetett, hogy Oláh Ibolya produkciója közben felbukkan egy ismerős arc, mégpedig Gáspár Evelin, aki a háttérben táncolt az énekesnő előadása alatt. Most kiderült, hogyan került oda Gáspár Győzőék nagyobbik lánya és mire készül a jövőben.
Vágólapra másolva!

Gáspár Evelin eredeti végzettsége szerint közgazdász, de nagyon úgy tűnik, hogy inkább a média világa mozgatja. Mint korábban kiderült, a lány a TV2 Akadémián folytatja további tanulmányait, ahol riporteri, műsorvezetői és más médiához kapcsolódó szakismeretet lehet szerezni.

Gáspár Evelin korábban elárulta, hogy tavaly szeptemberben kezdte tanulmányait a médiaakadémián és idén júniusban végez, nagyon sűrű az időbeosztása, de élvezi ezt a pörgést.

A reklámszünetekben pedig meg kell igazítani a sminkjüket, hajukat vagy interjút kell adniuk" - mondta korábban a gyakolratáról Gáspár Evelin, akinek most bővült a feladatköre, ugyanis Oláh Ibolya háttértáncosaként már színpadra is lépett.

Gáspár Evelin valószínűleg nagyon élvezi ezt a fealdatot és a tanulmányait is komolyan veszi, azt viszont egyelőre nem árulta el, hogy mire szeretne szakosodni és a jövőben tervez-e az itt megszerzett végzettségével elhelyezkedni.