Halálos veszélybe került a magyar mulatós sztár

Szikora István Bunyós Pityu
Vágólapra másolva!
Bunyós Pityu Mike Tysontól kapott meghívást, de egy váratlan esemény miatt el kellett halasztani a találkozót. Az énekes épp Amerikába tartott, amikor a repülőn borzalmas nyomás keletkezett a fülében. Portugáliában azonnal orvos segítségét kérte, majd vissza kellett fordulnia, mert a hallása veszélybe került.
Vágólapra másolva!

Néhány héttel ezelőtt útnak indult a mulatós sztár a nagy találkozóra. Portugálián keresztül repült a tengerentúlra, ám egy váratlan esemény miatt mindez meghiúsult.

Megérkezésünk után egy fül-orr-gégész orvos megvizsgált, az ő javaslata volt, hogy ne folytassam az utamat, mert ki kell deríteni, mi okozza a problémát. Alig hallottam valamit, így döntenem kellett: visszafordultunk. A jegyeket áttetettük egy másik időpontra, talán év végén pótolhatjuk az utazást, abban bízom, hogy újra összehozhatjuk a találkozót" – mesélte a Borsnak Pityu, aki hazaérkezése után azonnal felkeresett egy kórházat.

Forrás: Instagram

Hogy mitől, a mai napig nem tudni, de arra lehet gyanakodni, hogy egy korábbi ütésből, vagy pedig post covid tünet lehetett. Borzalmasan rossz emlék, arról nem beszélve, mennyire sajnálom, hogy nem jött össze a találkozó. Most már jól vagyok, igaz, időnként visszajön a fülzúgásom, ami a színpadon fellépés közben rendkívül kellemetlen tud lenni. Ezzel sajnos nem tudnak mit kezdeni az orvosok, viszont az jó hír, hogy tökéletesen hallok" – fűzte hozzá.

.