Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Váratlan dolog történt Lagzi Lajcsi tatabányai koncertjén

Galambos Lajos
Metropol
Vágólapra másolva!
A trombitás nem hajlandó bevonulni a börtönbe, betegségére hivatkozva. Most mégis koncertet tartott, szombat éjszaka Tatabányán lépett fel, erről itt írtunk.
Vágólapra másolva!

Tatabányán adott koncertet szombaton, nőnap alkalmából Lagzi Lajcsi, kinek elutasította a bíróság halasztási kérelmét.

"Az én lételemem a zene, ez nekem ugyanolyan fontos, mint a levegővétel, az oxigén. Amíg el tudok menni, addig szórakoztatom a közönséget. Úgy érzem, hogy ez az életem, ez a hivatásom, ez a feladatom, ez az én misszióm" - magyarázta Lajcsi, aki állítólag még az oxigénpalackot is magával vitte a koncertre.

Galambos Lajos Forrás: Metropol

A Ripost elkísérte Lajcsit, aki hibába akarja, nem fogja megúszni a börtönt. "A családom és a barátaim is kérték, hogy gondoljam át a fellépést, hiszen az egészségi állapotom már nem engedi meg, hogy ennyire hajszoljam magam. Az orvosok eltiltottak a trombitálástól, ami nekem az életet jelentette, de eljött az a pont, amikor át kell értékelnem magamban, mi az igazán fontos. Most az egészségemre kell koncentrálnom, így egy időre pihentetem a trombitát és saját magamat is" - mondta a koncerten a trombitás, akinek szinte senki nem hisz, a róla szóló hírek alatt csak úgy áradnak az erről szóló kommentek.

Lagzi Lajcsi döbbenetes magyarázkodása, hogy miért nem vonult még be, itt olvasható.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről