Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Újabb rejtélyes fordulat Lagzi Lajcsi betegségében

Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Lagzi Lajcsi már otthon van, pár órás kivizsgálás után hazaengedték a kórházból a saját felelősségére.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Lagzi Lajcsit mentő vitte kórházba szerdán: egymás után két kocsi is kivonult a birtokára, majd a tatabányai kórházba szállították. A kivizsgálás után a zenész saját felelősségére hazamehetett, a Blikknek már otthonról nyilatkozott arról, hogy pontosan mi történt.

Lagzi Lajcsi Fotó: Csudai Sándor - Origo

"A hír igaz, kórházba szállítottak tegnap. Egy távoli rokon, egy sokat segítő családtag volt mellettem az otthonomban, amikor rosszul lettem. Olyan fulladásos roham tört rám, hogy tényleg pánikba estem. Ennek ellenére

Az első autóban nem volt olyan felszerelés, ami a teljeskörű kivizsgálásomhoz elengedhetetlenül szükség lett volna, így kértek még egy, már jobban felszerelt mentőt. Végül az szállított be a tatabányai kórházba" – mondta.

"Felírtak egy újabb gyógyszert is, amit ezentúl napi rendszerességgel kell szednem a korábbi kezelések mellett. És ami a legfontosabb és legfájóbb, hogy a fulladások miatt határozatlan időre eltiltottak a trombitálástól is. Viccesen mondhatnám, hogy trombitadiétára fogtak, de ezt én nem fogom fel ilyen viccesen, mert a zenélés az életem, és ha azt elveszik, az olyan, mintha az életemet vették volna el" – tette hozzá.

Lagzi Lajcsi állítása szerint COPD-ben, tüdőtágulatban szenved, emiatt nem vonult még börtönbe. A szakorvos nyilatkozatát itt olvashatja a betegségről.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről