Hajdú Péter elárulta, megcsalta-e a párjait

Hajdú Péter és szerelme
Vágólapra másolva!
A televíziós elmondta, miért nehéz vele élni, és milyen félelmei vannak. Arra is kitért, megbánta-e, hogy édesapjával nem beszélt utolsó éveiben.
Vágólapra másolva!

Saját stúdiójában kérdezte a Ripost munkatársa Hajdú Pétert, aki arról is beszélt, félrelépett-e korábban. „Az Esztit nem csaltam meg soha, de korábban persze, sok páromat igen... Nem volt bedőlés. Igazából azt szokták mondani, nekem hiszel vagy a szemednek?" – mondta a televíziós, aki azt sem rejtette véka alá, hogy nehéz vele együtt élni.

Hajdú Péter és szerelme LifeTV

„Nehéz, mert egyrészt ahogy öregszem, kezdek rendmániás lenni, de nem szeretek rendet rakni és rendet tartani....de elvárom, hogy rend legyen és nagyon nehéz, főleg mikor egy egyéves baba van. Kettő perc alatt most már odaszalad a gardróbszekrényemhez és kipakol belőle mindent, és utána azt nekem kéne összehajtogatni, de én meg nem akarom. Ezzel meg a páromat cseszegetni, hogy hajtogasd már össze, amit kipakolt a gyerek...amikor ő pelenkázza, ő kel fel hozzá éjszaka, nyilván ez nem esik jól és akkor vagy ő vagy én a végén megcsináljuk.

Most elszakadt részlegesen a vádli izmom, nem viccelek, este 10-kor körülbelül négy orvost hívtam fel" – mesélte Hajdú Péter, mint mondta, nekiállt netezni és bepánikolt, nehogy trombózisa legyen. A műsorvezető gyerekkorárába is betekintést engedett, elmondta, édesanyja véleménye mindig nagy hatással volt rá. Szülei elváltak, apjával élete utolsó kilenc évében nem beszéltek. Ő viszont próbálkozott nála.

„Üzentem, hogy ő jöhet hozzánk bármikor és meglátogathatja az unokáit. Dávidot például soha nem is látta... Én próbáltam és azt gondolom, hogy megtettem mindent és magamban le is rendeztem mindent. 

és az édesanyámmal. Ha én lettem volna a hibás, akkor most sokkal inkább lenne lelkiismeret-furdalásom, mint most" – mondta Hajdú Péter, aki annyit még elárult, anélkül, hogy részletezte volna, csalódott édesapja párjában, ezért nem ment többet hozzájuk.