Ezt mondta Horváth Gréta az új párjáról

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Horváth Gréta az élet szinte minden területén új életet kezdett. Új párkapcsolatáról, kisfiáról, munkáiról és lelkiállapotáról is mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Több mint tíz éve szerepel a médiában Horváth Gréta, sokrétű érdeklődése ezen a területen is megmutatkozik. Az édesanya igazán különleges vizekre evezett, de nem idegen számára ez a pozíció.

Sok minden érdekel, de már megszűröm, hogy miben szeretnék részt venni, kizárólag olyan projekteket támogatok, amik lelkileg építenek és amikben tanulhatok" – mondta Gréta az Origónak.

Forrás: Horváth Gréta/Facebook

Nem véletlen lett a nyaralóm vagy a gyönyörű otthonom, az annak az eredménye, hogy nem herdáltam el a pénzt bulikra. Kitűztem magamnak ezt a célt és erre tettem félre. Rengeteg ötletem van még ezzel kapcsolatban. Elégedett vagyok a munkámmal, még a gazdasági válság előtt megcsináltam mindent, amit tudtam, vagy nagyobb befektetés egy építkezés során. Jól döntöttem, utólag nézve. Mindig kitalálok valamit, többek között a tetőt is lecseréltem. A villanyvezetékekkel kapcsolatban például kértem szakmai segítséget, de én voltam az építésvezető, három-négy férfivel mentem hajnalban dolgozni. Életem egyik legjobb napja az volt, amikor a kácsi mamám is ott volt velem a munkálatokon. Egy nyaralónak van lenyomata, három drága táska árán lehet venni egy gyümölcsös kertet. Ezt próbálom közvetíteni a fiataloknak" – mesélte az influenszer, aki azt is elárulta, az édesapájától örökölte ezt a hozzáállását, ő volt ilyen vállalkozó szellemű.

Számos felkérést kaptunk műsorokba való szereplésre, ami nagyon jól esett, de nem éltünk a lehetőséggel. Megváltozott az emberek kommunikációja, rengeteg a frusztrált kommentelő, sok minden történt a világban. Jelenleg átformálom az egész környezetem, bizonyos szerepléseket vállalok csak el. Rengeteg új inger ért, most már merek nemet mondani olyan dolgokra, amikért pár éve a fél karomat adtam volna. Volt, amikor a kisfiamról tettem ki képet, de már őt sem szeretném viszont látni a médiában. Benőtt a fejem lágya – vallotta be a büszke anyuka, hozzátette a kis Filip nagyon aranyos, jól van, jól tanul.

Most kerültem igazán olyan helyre, amire mindig is vágytam. A párom életében én vagyok az első, és ez fordítva is igaz. Életemben először most egyezik a párommal az értékrend és a jövőkép.

Anyaként egyedül újra nekivágni párt keresni nem volt egyszerű dolog, sok minden aggasztott, meg kellett tanulni ezeket leküzdeni" – mondta Gréta, aki cseppet sem bánja a történteket.

Forrás: Horváth Gréta/Instagram

Ha az elmúlt tizenöt évemre visszatekintek, azt mondom, mindig mindennek tényleg úgy kellett alakulnia, ahogy alakult, az ember kihozza mindenből a legjobbat. Voltam igazán mélyen, de ha ennek az acélos nőnek ez volt az ára, akkor mindenkinek köszönöm szépen. Most tényleg nagyon jól vagyok, egészségügyileg is. Elképesztő, hogy másfél éve nem vagyok beteg, nem fáj semmim. Lelkileg kell jól lenni, egyébként meg semmivel nem kell foglalkozni. Azt üzenem a nőknek, hogy merjenek lépni! Hihetetlen, de sokkal többet elbírunk, mint gondolnánk. Nem szabad félni, megalkudni, ha van gyerek, ha nincs" – mondta magabiztosan Gréta, és egy kicsit a mindennapjaikba is beavatta az Origót.

Nem merül fel kérdésként, hogy miért jobb kint lenni, mint bent. Ez is kijönne, mint probléma hosszútávon. Ha én piknikezni szeretnék a parton, ő az, aki egyből keresi hozzá a helyet, mind a ketten imádjuk ezt az életformát. Nem lesöpri a sót az asztalról, hanem hozzáadja a borsot. Egymásért élünk, nem pedig egymás mellett" – zárta az influenszer.