Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Újabb részletek Lagzi Lajcsi börtönbe vonulásáról

Galambos Lagzi Lajcsi Lajos tárgyalás
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, ma kellett volna a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben, azaz a kecskeméti börtönben megkezdeni letöltendő börtönbüntetését az áramlopásért elítélt Lagzi Lajcsinak, aki végül nem jelent meg az intézmény előtt. Fél nap késedelem után nyilatkozatában tagadta, hogy ma kellett volna bevonulnia, a valós dátumot most sem erősítette meg. Most a trombitás testvére elárulta, hogy mi történhetett Lagzi Lajcsival.
Vágólapra másolva!

Egyre furcsább Lagzi Lajcsi börtönbe vonulásának ügye, amiről ő maga is sejtelmesen fogalmazott nyilatkozatában, melyből arra lehet következtetni, hogy újabb tárgyalást helyeztek kilátásba számára. Az is lehet, hogy csak a nagy sajtófigyelmet szeretné magáról elterelni, ugyanis nehezményezte, hogy egy ideje katasztrófaturisták jelentek meg birtokán, amiért biztonsági szolgálatot is kellett fogadnia.

Most Lagzi Lajcsi testvére elárulta, hogy ő mit tud a trombitás büntetésének megkezdéséről és az miért nem vonult be ma a kecskeméti börtönbe.

"Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, hogy Lajcsi éppen merre van, mert ma még nem beszéltünk. Én is csak annyit tudtam, hogy szerdán esedékes neki a bevonulás.

- mondta a Borsnak Galambos István, Lagzi Lajcsi öccse.

"Én egy nagyon érzékeny ember vagyok. Engem már a letartóztatása is nagyon megviselt. Ezt ő is tudja, ezért soha nem beszélt velem sem az ügyről, sem pedig a rá váró büntetésről. Hétvégén is találkoztunk és bevallom, akkor rákérdeztem, mi lesz szerdán, de ő csak annyit mondott, hogy ne foglalkozzak ezzel és kérte, inkább beszéljünk a csajokról. Így is tettünk, és valójában nagyon hálás is vagyok neki, amiért meg akart óvni engem mindettől, ami vele történik" - magyarázta a trombitás testvére, aki nem sokat tud testvére büntetéséről, mivel nem nagyon beszéltek a témáról.

Galambos István abban viszont bizonyos, ha bármi probléma lenne testvérével, már tudna róla.

Általában minden nap beszélünk telefonon. Utoljára éppen kedden hívtam fel, és kölcsönkértem tőle egy elszívó berendezést, amiért el is ugrottam. Szóval csak azt tudom mondani, hogy ha egy orvosi gépben van, akkor ott van, ha pedig kirándul valahol, akkor azt csinálja. Biztosan hamarosan hívni fog, és elmondja, mi a helyzet" - zárta a témát Lagzi Lajcsi testvére.

Lagzi Lajcsi Forrás: Origo
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről